Ruská totalita proti demokratickému Polsku a BBC

 

 

ECHO 24: Známá ruská liberální televizní komentátorka v živém vysílání zdůvodnila, proč se podle ní Rusko na konci září zapojilo do války v Sýrii.

A co strhlo potom? To neuvěříte! Ruská hrůza!

 

Nestalo se totiž vůbec nic!

I když řekla: ,,Chtějí tím jen odvést pozornost od závažných problémů Ruska,“ řekla Maria Londonová v pořadu ,,A propos, o počasí“, který se ale počasím vůbec nezabývá. Komentátorka Londonová má na novosibirské regionální televizi NTN pořad ,,A propos, o počasí“ již několik let. Jednou týdně zde bez obalu komentuje vnitropolitické dění v Rusku, napsalo ECHO 24.

A Putin tam dostává kapky:

Komentátorka přišla s vysvětlením, že se Rusko do války zapojilo jen proto, aby ,,odvedlo pozornost od mnoha interních problémů, kterým Rusko v současné době čelí“. ,,Chtěli nám dopřát malou vítěznou válku,“ řekla a dodala, že takovou taktiku potvrzují i politologové. Na případech z minulosti totiž dokládají, že takováto malá vítězství působí pozitivně na lidi, mezi nimiž se šíří revoluční nálada. Podle Londonové chtějí politici vítězstvím v Sýrii vyvolat lavinu patriotismu mezi Rusy.

 

Co by se stalo, kdyby se v ostře proamerické Schapirem hlídané České televizi (Čt24) některá moderátorka obula do českých vojáků s pochybností, že naši vojáci pouze chrání vrahy z USA třeba v Iráku či Jugoslávii a s komentářem, že to je pouze zástěrka zločinů? U nás za to, že se mladý politik vyjádřil o našich vojácích jako o "žoldácích", má na krku dokonce trestní oznámení!

Prostě u nás je svoboda slova a demokracie, ale v tom totalitním Rusku...?

To v Polsku je jinší svoboda slova a také za to "právem" peskují Rusko...

 Ministr kultury Ruska vystoupil v polské televizi 27. ledna ve speciálním pořadu "Studio východu" pro BBC. Hovořila s ním známá moderátorka Maria Przelomiecová. Hlavním tématem besedy bylo zneuctění a ničení pomníků sovětských vojáků v Polsku a také plány zbourat pomník generála Ivana Čerňachovského.

Novinářka obvinila generála ze zastřelení předáků polské Zemské armády a mj. z vraždy jejího děda. Ministr stačil jen odpovědět, že Čerňachovskij nedal ani jeden rozkaz o zastřelení a vysílací čas skončil. Producent pořadu Marek Czunkiewicz zaslal na ministerstvo kultury RF dopis, v němž se omluvil za emocionální chování své pracovnice a slíbil, že zesílí kontrolu práce novinářů. Ještě ten večer oznámila Polská televize, že s Czunkiewiczem vyřešili vzájemnou dohodou pracovní smlouvu...

Hezky česky za to dostal demokraticky padáka. Prostě BBC si objednala jasný směr diskuze a nějaký svinský Polák Czunkiewicz jim to kazit nebude. Když si BBC objedná pořad, že Rusáci jsou zabijáci a zrůdy, tak to také dostane a tak to bude!

Svoboda a pravda je jenom jedna a to je ta americká! A BBC je svobodná! A v Rusku se Putin pouze chválí! Chcete snad pochybovat?

Heslo: Na ruskou propagandu odpovíme fakty, pravda zvítězí! podpis NATO

Zde originál: 

Telewizja Polska rozstaje się z producentem Markiem ...

Marek Czunkiewicz
Marek Czunkiewicz

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Jenda
před 9 měsíci

Vždyť se podívejte na web jak prase Karel Kříž na svém Pravém Prostoru likviduje názorové oponenty svého politického názoru ,že za vše mohou Rusové.
Nedávno prováděl čistku a zakázal přístup k diskusi nehodícím se diskutérům.
Pokud je Karel Kříž pravičák ,tak ale napřed je prase.Nicky jako Langer ,Karel Jemelka ,Bořivoj Holínek,Pavel Skeptik tvoří názorově shodnou skupinu Karla Kříže a Pravého Prostoru.
Je až k nevíře ,že koho tito diskutéři označí jako soudruha a bolševika ,dostane takto označený nick diskutér zákaz diskutovat od redakce Karla Kříže.
Zkuste nahlédnout na některý článek s ožehavým tématem ,takový např.byl ,, v které prdeli je lépe ruské ,či americké" ?

Petr Pokorný
před 9 měsíci

Milý Jendo, smyslem článku je ukázat, co prohlašují nejvyšší představitelé západu a Polska o cenzuře a diktatuře, následném zatýkání a běsnění. A že dnešní západ káže vodu a pije víno. A pokud se nevrátí k systému bez lží a zabíjení, opět se od něho odvrátíme. Na druhou stranu to, co dnes dělá západ, dělali komunisti v padesátých létech a to se prostě zamlčet nesmí. A co dělá Karel Kříž? Ale milý Jendo, sice se osobně zaručuji, že mimo vybízení k zabíjení, které by mělo věrohodnou podstatu či nabízení zločinných půjček, zde nikdo nic mazat nebude, pouze zde bude upozorněno, že na diskuzních fórech se diskutuje a urážky místo věcného argumentu používají pouze ženy štěkny a postpubertální chlapci bez vyššího intelektu. Naopak je to třeba zachovat, ale nikoliv kvůli práskání a udávání, jak nás nabádají některé státní zástupkyně a ombudsmanky, ale aby každý věděl, co dotyčný je zač.

Agátha
před 9 měsíci

Pravý prostor je podle mne systémem účelně nastavený a řízený server. Jejich zprávy jsou neobjektivní, nevyvážené až vulgárně jednostranné. Možná je to troll server kdo ví.

Linda
před 9 měsíci

BBC zprávy jsme sledovali každý den během svého pobytu v jedné arabské zemi. I manžel, který je "zápaďák" prohlásil, že je to manipulace a kecy, že vůbec neinformují objektivně a aktuálně. Navíc jsou ty jejich hlasatelky ošklivky jedna vedle druhé

Dagmar
před 9 měsíci

Dnes už bývalému producentovi polské televize nabídli zaměstníní v Rusku!

Patriot
před 9 měsíci

Vůbec bych se nedivil. To se tak provokativně dělá.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...