Je šok Schapira z propuštění Libanonce Fajáda pouze divadlem? Sobotka, Pelikán, Stropnický...

 

Americké velvyslanectví v Praze je prý šokováno tím, že Česko nevydalo Alího Fajáda a Chálida Marábíhodo USA.

 

Pro takový verdikt podle americké strany neexistuje žádné ospravedlnění. Vážně tím utrpí spolupráce orgánů činných v trestním řízení obou zemí a pouze to povzbudí zločinecké skupiny a teroristy po celém světě, uvedlo velvyslanectví v tiskové zprávě.

ALE!!!

Schapiro 2.února 2016 naléhavě žádal premiéra Sobotku o setkání a sešel se s ním na úřadě vlády.

Schapiro před tím jednal s ministrem Pelikánem a je ve stálém styku se státními zástupci

A dále

Divadlo kolem propuštění Alího Fajáda a Chálida Marábího, kdy tyto osoby jsou předávány před zraky mainstreamu krok za krokem.

Už dva dny se veřejně hovoří o našich zpravodajských službách, jací jsou to lemplové, byť nikdo nikdy jejich práci nehodnotí, neboť jsou to služby tajné! Velice tajné! A zde o tom žvaní ministr Stropnický, ministr Pelikán, Randákové a další povedení specialisté, rozebírá se v denících... Je to normální?

A pak vystoupí ministr Pelikán a razantně řekne, že se rozhodl.

 

Pak vystoupí premiér Sobotka, výjimečně se pochlapí a oznámí, že jsme svéprávná republika a nenecháme si od nikoho diktovat!


Pak ostentativně vystoupí velvyslanec Schapiro s tím, že je v šoku a toto bude mít obrovské následky ve spolupráci USA - Česká republika!

 Vážně takový expert na ruský, potažmo ukrajinský vývoz zbraní, důležitější než důležitý údajně pro USA a tady plazící se premiér Sobotka už kilometr před americkou ambasádou hrdě vystoupí, že mu mohou vlézt USA na hrb, neboť velmoc Česká republika si nenechá od nikoho do ničeho "kecat"?

A proč zůstal méně důležitý ve vazbě?

Nebo si vážně máme myslet, že americké tajné služby odešly "ke Flekům" a následně vyspávaly čtrnáct dní opičku, že izraelské služby odešly na dovolenou, když Fajád byl superdůležitý navíc v dnešní době Turecka, USA, Ruska a Sýrie??

Vážně této chronologii o naprosté neznalosti velvyslance Schapira předem a s následným postupem hrdosti a emancipace české vlády máme věřit? Uvidíme příští dny! Uvidíme, ale já tomu nevěřím, byť zákulisí samozřejmě neznám! Ale pokud by to byla náhodou pravda, hluboce smekám...

Petr Pokorný

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
AL Sálam
před 9 měsíci

Fjádgate: - jde o akci tajných služeb kontra pitomá vláda. Postavili premiéra a ministra neexistujícího odboru - spravedlnosti před hotovou věc. Fajád byl i podporovatelem legálního ukrajinského presidenta jež je nyní svržen a v exilu v Rusku. Měl nelichotivé informace o tom, jak a što dělo vsjo kolem Majdanu. Takže proto po něm v jůesej tak toužili. PAk už by ho čekal jen výlet na Gunatánamo. Teď je v Libanonu, nejspíše u Hizballáhu, ten ho převede do Sýrie a tam nejspíše přetransferuje ruským jednotkám. Z hlediska geopolitického to byl od naší tajné služby excelentni tah. Vláda nemohla nic dělat.

Fajádgate
před 9 měsíci

Fajád dodával zbraně na Ukrajinu.

Takže pro Obamu, jeho spolužáka Schapira, Kerryho a Demokratickou stranu ve volebním roce rozhodně není žádoucí, aby Alí Fajád veřejně objasňoval své obchody se zbraněmi před americkým soudem.

To by bylo podobné jako Aféra Írán-Contras, obludný politický skandál v USA v roce 1987. :-D

Detektivové z ÚOOZ (Šlachta) si 5. dubna 2014 na základě žádosti Interpolu přišli do pražského hotelu Sheraton pro "tři arabské turisty" Alího Fajáda, Faouziho Jabera a Chálida Marabího, přičemž američtí agenti FBI a DEA se při několika obchodních jednáních s Fajádem vydávali za kolumbijskou narkomafii.

Skóre je tedy 0 :1 pro fotbalový zápas FBI & DEA x Schapiro & Sobotkova vláda.

..............................................................................................
Evropská unie (Rada Evropy) vyhlásila zbrojní embargo na Ukrajinu 20. února 2014 a potichu embargo ukončila 16. července 2014.

V USA embargo na leathal weapons pro Ukrajinu oficiálně stále platí. Ačkoli americký Senát v prosinci 2014 schválil zákon č. 2828 o vojenské pomoci Ukrajině, který mění zákon o zahraniční pomoci z roku 1961, a Sněmovna reprezentantů v březnu 2015 schválila usnesení vybízející prezidenta USA Baracka Obamu, aby umožnil dodávky zbraní na Ukrajinu, Obama doteď omezuje americkou podporu Ukrajině na diplomatickou pomoc a dodávky podpůrného vojenského materiálu. Bojí se Ruska a třetí světové války.

Několik českých zbrojních společností během prvního pololetí 2014 vyváželo na Ukrajinu nelegálně zbraně i přes výše zmíněné evropské embargo a přes prohlášení Sobotkovy vlády, že do Kyjeva se žádný arzenál posílat nebude. Ćeské úřady (ministerstva zahraničí a obrany) o nelegálním vývozu věděly.

..
před 9 měsíci

Ehm, ředitel Vojenského zpravodajství s ročním rozpočtem 2 miliardy korun Jan Beroun, předtím ředitel a jednatel české pobočky americké detektivní agentury Pinkerton, stále není odvolán z funkce?

Předchozí ředitelé Vojenského zpravodajství Páleník a Kovanda se zase proslavili šílenou kódovanou řečí s kantýnskou Nagyovou: „pán, co má umělého psa“a „žrádlo pro psy“.

Vždyť ten výlet do Libanonu, posléze fingovaný únos komické pětice Čechů včetně Berounova podřízeného Psíka, organizoval přímo Fajádův advokát Jan Švarc (hlavní organizátor cesty, jeden z "unesených"). Trapné!

Chudák skutečně unesený pan kuchař Hrůza v Libyi. Asi se bude muset nějak osvobodit sám, protože naše ozbrojená zpravodajská služba není schopná vůbec ničeho!

Akorát prožrat 2 miliardy ročně a lhát!

Facebook Petr Štěpánek ODS
před 9 měsíci

Nezaregistroval jsem, že by si toho kdokoli z našich slovutných "investigativních" presstitutů povšiml. Čeho? Lidovecký předseda Bělobrádek v Událostech komentářích řekl, že nevydání Fajáda do USA je rozhodnutím ministra spravedlnosti, nikoli rozhodnutím Bezpečnostní rady státu. (A tak nějak po lidovecku se od něho distancoval.) Nicméně se tím zároveň prokecnul, že Fajádovo vydání bylo předmětem jednání Bezpečnostní rady. (Účastní se jej všichni koaliční předsedové.) Vzpomínáte? Bezpečnostní rada se před několika dny sešla, aniž by sdělila proč. Teď je to jasné. Zároveň není těžké se domyslet, že vše, co se odehrálo, se dozajista odehrálo za souhlasu Spojených států. Vůbec si nedovedu představit, že Sobotka, Babiš či Bělobrádek, tedy všechno politici, které si Schapiro vodí na krátkém obojku, by se na americkou ambasádu neběželi poradit. Co z toho všeho plyne? Sobotka, Babiš, Bělobrádek i "šokované" Spojené státy pro nás občany hrají pimprlové divadlo.

Dodatek: Bohouš si byl s protektorem Šapitó pokecat 2. 2. 2016. Asi probírali výsledek primárek v Iowě.

Petr Pokorný
před 9 měsíci

Malé doplnění: sledujme, co se bude paralelně dít. Noční vyjádření a prapodivné pohyby nevypovídají, že by se někdo zmýlil. To kydání hnoje je příliš okaté. A příliš odvádí pozornost!

Brabec
před 9 měsíci

Před pár dny se Sobotka setkal s Šapirem. Dostal souhlas a všechno ostatní je divadlo.
Stále se odvádí pozornost od opravdových problémů !

Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 9 měsíci

Jiří Vyvadil rád žije v Česku. Schapiro prý „dostal skvěle na prdel“ /PL/
Uvidíme příští dny!

Pavel
před 9 měsíci

Pochybuji, že by Bohušovi tak naráz narostli "koule". V tom bude nějaká levárna.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...