Vyhrožuje americká ambasáda řediteli České televize? Německo už otevřeně: za zabíjením stojí USA!

 


Bojí se generální ředitel České televize, že bude zlikvidován fyzicky? Jak je možná v roce 2016 totalitní cenzura v České televizi?



Zatímco naše televize už pět dní omílá údajné znásilnění 13 leté holčičky v Německu a od rána do večera běží rozhovory o tom, co prezident Zeman myslel "kalašnikovem", na Evropu se valí další obrovská vlna uprchlíků, které vyhnali z Libye zabijáci USA!

Záznam televize z Německa není šílený, šílené je, že to, co víme všichni, neříká naše televize, ale německá. Je to na 8 minut a určitě to stojí za poslech.

Opatřeno slovenskými tutulky.  

http://gloria.tv/media/VyzotcUwWQx - Dresden

 


   A možná někoho zaujme francouzská píseň 
 

Prečo nechcem byť "Charlie"

Pieseň pre skutočné Francúzsko
 

Paříž – Ve Francii byly zveřejněny výsledky kontroverzního průzkumu, který prováděla agentura Ipsos celkem 18 měsíců. Výzkumníci zjišťovali, jaké je "soužití" menšin s většinovým obyvatelstvem Francie. Výsledky odhalily, že: 90% respondentů obvinilo muslimské imigranty, že „odmítají být otevření ke společnosti", 56% dotázaných si myslí, že typický žid je bohatší než průměrný Francouz, 60% se také domnívá, že židovská komunita může být částečně zodpovědná za nárůst antisemitismu. Asi 13% si pak myslí, že židů žije ve Francii až moc.

Švédsko, Västerås – Azylové centrum, kde neexistuje právo a kde vládnou migranti. Tak popisuje deník Daily Mail uprchlické zařízení ve švédském Västerås asi 100 kilometrů od Stockholmu. Novináři se exkluzivně dostali do míst, kam v posledních dnech ani policie nechodí. Policie do zařízení odmítá vstoupit, nedávno je totiž vzbouření migranti vyhnali ven. Azylové středisko Signalisten kdysi sloužilo jako hotel, dnes v něm žije asi 600 mužů žen a dětí ve špinavých pokojích. Daily Mail poukazuje, že kvůli přeplněnosti švédských azylových zařízení bylo znásilněno více než 10 dětí.

„Za námi se objevilo ještě více lidí, byl jsem psychicky připravený bojovat o svůj život. V úzké chodbě nás bylo 10 policistů. Slyšel jsem někoho křičet, že tam někde je nouzový východ, takže jsme se k němu rozběhli," cituje deník oficiální policejní zprávu.

A americká služebnice ombudsmanka Šabatová bude žádat, aby byla každá zpráva označena jako xenofobní a byla spálena na hranici svobody!

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
niky
před 9 měsíci

Na 400 ruských Němců, ozbrojených baseballovými pálkami, přijelo 120 auty a vtrhlo v německém Bruchstalu do ubytovny migrantů z Maroka a arabských zemí, prošli všechny patra a udělali pořádek v odvetu za předchozí 30-ti hodinové znásilňování 13-ti leté ruské školačky migranty, jelikož německá policie tento případ odložila.

originál
http://www.newsinfo.ru/articles/2016-01-21/item/779116/

miltill
před 9 měsíci

Absolutní souhlas !
Ať se ta hovada takto chovají doma ( i když je to stejně sprostota ).Mám pocit,že těm debilům by nepomohla ani kastrace.
Co je tohle za víru,která ta zvěrstva netrestá,ale naopak doporučuje a schvaluje?

Agalaiada
před 9 měsíci

http://www.newsinfo.ru/articles/2016-01-21/item/779116/ - jsem zvědava co na to český mainstream. Je vidět, že ruská povaha a slovanská vzájemnost a ochrana jeden druhého se nezapře ani po staletích vysídlení. Tohle bude do budoucna pravděpodobně jediná možnost - jak sepsal před tisíci lety Chamurapi - oko za oko zub za zub

niky
před 9 měsíci

Německá policie, místo aby bránila domorodé obyvatele, dle příkazu vlády nečinně přihlíží, a všechny trestné činy invazujících migrantů kryje!! Možná budeme znovu svědky toho, že Evropu ruští bratři vyčistí od naplaveného plevele z arabských zemí......

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...