Geniální astrofyzik Stephen Hawking nechtěně na otázku o brexitu přiznal, jak nás EU okrádá!

 

Stephen Hawking
Stephen Hawking

 

Doslovně řekl: proč jsem se připojil ke 149 vědcům, kteří podporují setrvání Británie v Evropské unii? Odpovědi neuvěříte, ale vzhledem k tomu, že je to autentické, musíte!

Je nám stále podsouváno, že na Evropské unii těžce vyděláváme.

 

A opět Pařát dnes stále dokola píše, že to není pravda, že my dotujeme Evropskou unii. Tak si pozorně přečtěte, co geniální astrofyzik Hawking říká. A to by měla být jiná váha, než Pařát dnes.

Nejdříve si všimněte zajímavé věci: Velká Británie je oficiálně čistým plátcem, my víc dostáváme a Poláci na dotacích žijí stejně jako francouzští zemědělci. To je prokazatelné a lze najít i ve statistikách Evropské unie. Navíc to většina oficiálně ví.

Tudíž je logické, že Velká Británie by na tom měla prodělávat. Nebo tak to je podle kupeckých počtů má dáti - dal, které znají žáci už v sedmé třídě ZŠ. Přesto tvrdí britský astrofyzik Stephen Hawking, že brexit, tedy vystoupení z unie, by podle nich bylo „katastrofou pro britskou vědu a univerzity“. Vážně to má logiku? No, nemá, pokud si nepřečtete článek pozorně celý, z něhož vyjímáme:

„Zaprvé jde o navýšení financí, díky němuž se zvedla úroveň evropské vědy jako celku a britské zvlášť, protože máme konkurenční výhodu. Zadruhé nyní mnoho vědců získáváme z kontinentální Evropy. Patří k nim i ti mladí, kteří dostali granty EU a rozhodli se s nimi přijít sem. To, že jsme schopni přitáhnout a financovat nejtalentovanější Evropany, zajišťuje britské vědě budoucnost a je povzbuzením pro nejlepší vědce k tomu, aby se vydali sem,“ stojí v dopise.

Tak to nemá chybu!

 

Pokud se tomu dá věřit a bylo by divné, že by to nebyla pravda, když záštitu nad tímto výrokem Stephen Hawking + 149 britských špiček dává, znamená to, že opticky nám peníze dají, ale to divadlo je pro širokou veřejnost, kdežto skutečné finance jdou od chudých k těm bohatým a zatímco my na tomto systému děsně proděláváme, ti bohatí ještě bohatnou. Když Velká Británie vystoupí, nebude mít peníze na financování grantů a projektů? Jako čistý plátce, který by přestal dotace platit?
Tak to vážně nemá chybu!


Takže když byl zveřejněn v roce 2014 zde na Pařátu dnes článek

Dotuje Brusel Českou republiku, nebo je to naopak? 11. 05. 2014, nyní to potvrzují akademici z Velké Británie dopisem, který nelze už měnit. Toto poselství fakt, ale fakt nemá chybu: Vědecký svět zahrnující Hawkinga a tři nositele Nobelových cen se v dopise zaslaném listu The Times jasně vyslovil proti vystoupení, takzvanému brexitu

Zde je originál  Stephen Hawking And 149 Other Academics Urges Britain ...

 

Vážně věříte, že to Kalousek, TOP09, Sobotka a další fanatičtí prounijní demagogové nevědí? Pokud ne, tak je to děsivé. Pokud ano, je to ještě strašnější, protože by to byla pouze zkorumpovaná lůza. Vyberte si. Pokud nepoužijete třetí cestu: astrofyzik Stephen Hawking je primitiv a neználek, zatímco naše prounijní ekipa...

 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeman
před 8 měsíci

Blesk je proti tomu intelektuální cteni

vlk
před 8 měsíci

beeee beeee utikej ovecko rychle do povolene ohradky pravdy

Špidla
před 8 měsíci

Čtenáři Blesku umí posoudit?

Doga malor
před 8 měsíci

Hlavně pozor na konec předplatného!!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...