První vážný protikandidát Miloše Zemana na prezidenta ČR je Sládek!

 

Ale není to Josef Václav Sládek, ani republikán Sládek. Jeho jméno je Igor Sládek. Mnohé toto jméno zaskočí úplně, někteří trošičku věděli, že se něco chystá, ale nic víc.

 

Igor Sládek
Igor Sládek

 

Samozřejmě jsme brali kandidaturu pana Sládka až do zveřejnění jako výkřik Kocába, Halíka  či Horáčka.

Teprve nyní se situace změnila. Avšak vzhledem k tomu, že víme (poctivě přiznáváme) pouze o několik procent víc, než široká veřejnost, můžeme pouze říct, že je to vážný protikandidát, ale nikoliv, zda je dobrý, vhodný či důvěryhodný dle našich přísných měřítek lidí okolo Pařátu dnes.

Takže z prvního veřejného oslovení vybíráme to, co nám připadá nejdůležitější.
 

Pan Igor Sládek se narodil v Náchodě v roce 1955. V roce 1980 emigroval do Německa a následně do USA. Má vysokoškolské vzdělání, je podnikatel (v USA a nyní zde) a od roku 1990 se vrátil zpět do naší země. Nikdy nebyl politicky činný, neměl žádnou politickou funkci.

 

A vzhledem k tomu, co vidím kolem sebe

Dodejme, že v současné době je velice závažná mezinárodní situace, takže budeme chtít vědět jako první, zda by nás na politické scéně reprezentoval lépe, než současný prezident Miloš Zeman.

Situace, kdy jsme byli totálně podřízeni jedné straně, dnes zase totálně druhé, je pro naši zem devastující. A to je hlavní kritérium na prezidentskou funkci! Morálně podporovat co největší svobodu!

Uvidíme, s čím příjde. Ale vzhledem k tomu, že do kandidatury dává své peníze a už inzeráty platí ze svého, není to žádný "mluvka" s prominutím.

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Doga Malor
před 5 měsíci

Chtěl tím říci že jeto slušný člověk a nelez bolševikovi do zadele a dneska ze sebe nedělá revolucionáře. Dnes už je jasné důsledná debolševizace byla na místě měla být provedena důsledně ale oni to měly domluvené což je jasné. Faktem zústavá že lepší osvícený Diktátor než tato postbolševická demokracie.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...