Výzva: Vážený pane prezidente Putine (17.listopad 1989)

 

 

Na našem území vzniklo mnoho dezinformací. A já se domnívám, že máte li informace, které jste předal na setkání G20, nemáte právo si je nechávat pouze pro sebe, či partičku na G20, ale jste povinen je ukázat celému světu.

 

Jinak nemáme při tvrdé cenzuře mainstreamu v České republice, kdy veřejní činitelé  nesmí ani odejít na WC bez souhlasu USA a velvyslance Schapira zjistit to, co si dle českého přísloví „štěbetají i ptáci na střeše“ – kopíruji:

Na summitu G20 uvedlo Rusko příklady financování teroristů fyzickými osobami ze čtyřiceti zemí, mimo jiné ze zemí dvacítky, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin.

Rusko předložilo na summitu G20 snímky pořízené z vesmíru, na nichž je zachycen rozsah obchodování s ropou v IS, dodal Putin.

„Uvedl jsem příklady týkající se našich údajů o financování různých útvarů ISIL fyzickými osobami. Jak jsme zjistili, IS se financuje ze 40 zemí, přičemž mimo jiné i ze zemí dvacítky", zdůraznil ruský prezident.

 

Vážený pane Putine, stále vládne přesvědčení, že na západě údajně vládne lid prostřednictvím volených politiků, nikoliv, že politici vymění občany, když špatně volí. A abychom mohli správně volit, musíme znát nejen domněnky jakýchsi pofiderních politiků či komand z USA, ale jsou li autentické snímky, jste povinen je nám, občanům nejen Evropy, ale i celého světa, veřejně doložit!

 Současně je třeba založit mezinárodní tribunál na prošetření George Bushe mladšího Liebermana a McCaina, jaký mají podíl na zabití tisíců civilistů v různých koutech světa. Je nutné znát okolnosti, za jakých byl založen Islámský stát a Al-Kaida a s tím veškeré aktivity, za nimiž je pouze mučení a smrt! A jsou pouze dvě možnosti: buď je americký senát zbaví imunity a předá mezinárodnímu tribunálu, nebo je imunity vědomě nezbaví a potvrdí tyto tři osoby jako masové vrahy, nad kterými USA drží ochrannou ruku.

Dále je nutné zahajít vyšetřování, kdy v okamžiku vlády, mající jiný názor než USA, jsou její členové či blízcí okamžitě napadeni z korupce a je pokus tyto vlády destabilizovat. Česká vláda padla, maďarská se ubránila, Slovensko má díky premiéru Ficovi potíže atd...

Nastal čas vrátit se nohama na zem a začít budovat opět skutečnou demokracii a svobodu nejen v Evropě, ale i v Rusku a USA. My jsme to začali 17.listopadu 1989 a nějak se nám to po vstupu do EU a NATO nátlakem zahraničních ambasád nepodařilo. Je rok 2015....

S úctou Petr Pokorný

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
dagmar
před 11 měsíci

Osobně si myslím, že pan prezident putin je velký státník a politik a moc dobře ví, kdy a co zveřejnit. Pokud sledujete jeho kroky, tak víte že je vždy o dva tahy napřed. Takže až přijde čas zveřejnit jména, tak je prostě zveřejní. A ti, co se jich to týká, tak si myslím, že mají obě půlky pěkně strachem sevřené. Takových Putinů víc a svět by byl lepší.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...