Návrh na osobnosti a (anti)osobnosti roku 2015


Pařát dnes předkládá tři kandidáty na osobnosti roku 2015 a současně tři osoby na nejnižším stupni lidských hodnot v našem a světovém dění.

 

Alena Vitásková  -

předsedkyně Energetického regulačního úřadu

přes evidentně zmanipulovaná obvinění částí státních zástupců a částí policie dokazala tvrdě obhajovat peníze obyčejných lidí, kteří přes solární panely a zfalšovanou zelenou energii jsou nepřetržitě okrádáni. Jedná se o 40 miliard korun.

Petr Robejšek

zakladatel a člen správní rady Institutu 2080

nejvýraznější současný ekonom - politolog, žijící v Německu. Vystupuje tvrdě proti absurditám EU

Elvira Nabiullinová

guvernérka ruské centrální banky

Cena "Guvernér centrální banky roku" za stabilizaci ruské ekonomiky v době propadu cen ropy na světových trzích a západních sankcí vůči Rusku a za vyčištění bankovního sektoru.

 

Totální anticena za útoky proti svobodě, demokracii a civilizaci!

 

Věra Jourová 

Za 500 000 měsíčně radila v Evropských fondech, za jejichž správnost nenesla žádnou zodpovědnost. Byla proti genderovému zákonu 50% žen do vedení, aby nástupem do funkce opět za stejné peníze měsíčně změnila z hodiny na hodinu názor a dostala 10. září 2014   nově konstituované portfolio spravedlnosti, spotřebitelské politiky a rovnosti pohlaví.
 

Ivo Ištvan

záhadný státní zástupce, kterého vybral americký lid. (Proč americký lid a jak ho údajně vybíral se nikdo nikdy nedozví.)

„Američané měli zájem především o lidi zabývající se závažnou hospodářskou kriminalitou. První, kdo stáž absolvoval, byl Ivo Ištván, který se přitom touhle problematikou ani nezabýval. Dopis, ve kterém stálo, že americký lid si vybral Iva Ištvána,“ popsala už dříve pro časopis Týden spolupráci českých žalobců s Američany bývalá nejvyšší státní zástupkyně Renata Vesecká.

Hillary Diane Rodhamová Clintonová

republikánka, která se "přechýlila" na demokratku. Na dívčí škole Wellesley College nasála "zdravý proud" bojem za černošské studentky, lidská a ženská práva. Společně s americkým velvyslancem prolobovala zrušení dostavby Temelína a předání zakázky USA. Zrušení se nakonec podařilo. (To prý korupce není). Jako první žena je vyšetřována Velkou porotou. Má hlavní slovo v zabíjení v Libyi. Na kandidaturu amerického prezidenta dostala nejvíce příspěvků minulý rok z... Ukrajiny!! Přítelkyně "humanitárního bombardování" s  Madeleine Albrightovou. Nyní kandidátka na prezidentku USA.

Snad o neomezených možnostech USA se už ani nemusí pochybovat, když tohle může kandidovat...

Cenu guvernér centrální banky roku dnes časopis Euromoney udělil guvernérce ruské centrální banky Elviře Nabiullinové. Ta podle časopisu pomohla stabilizovat ruskou ekonomiku v době propadu cen ropy na světových trzích a západních sankcí vůči Rusku. Časopis ji rovněž pochválil za to, že ruský bankovní sektor očistila.

Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-ekonomika/343581/guvernerem-centralni-banky-roku-je-ruska-guvernerka-nabiullinova.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
Cenu guvernér centrální banky roku dnes časopis Euromoney udělil guvernérce ruské centrální banky Elviře Nabiullinové. Ta podle časopisu pomohla stabilizovat ruskou ekonomiku v době propadu cen ropy na světových trzích a západních sankcí vůči Rusku. Časopis ji rovněž pochválil za to, že ruský bankovní sektor očistila.

Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-ekonomika/343581/guvernerem-centralni-banky-roku-je-ruska-guvernerka-nabiullinova.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Holka na zabití Vitásková
před 9 měsíci

Drama drzé holky na zabití se blíží vyvrcholení: Alena Vitásková míří před soud. Jdou po ní policisté i vláda. Zeman ji brání. Solární baroni a energetická lobby se smějí. Podaří se statečnou dámu totálně zničit?
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

Alena Vitásková zastává funkci předsedkyně Energetického regulačního úřadu od 1. srpna 2011 a až dosud například schvalovala vyplácení státních 40 miliard korun ročně anonymním vlastníkům - solárním, větrným, bioplynovým baronům schovaným za advokáty nebo v neprůhledných daňových rájích, ačkoli v Česku platí zákon proti praní špinavých peněz (zákon č. 253/2008 Sb.), který nařizuje identifikovat konečného beneficienta.

Na druhé straně, když se teď Alena Vitásková konečně statečně proti nim postavila, tak mě šokuje, že se jí ani nikdo nezastane, ani novináři, ani občané nedemonstrují PROTI SOLÁRNÍMU TUNELU, nikdo.

Deset milionů obyvatel v tom nechá plavat jednu ženu. Smutné.

Ellis
před 10 měsíci

Ištván - je mu ukřivděno, měl by dostat cenu Za odvahu! Souhlasím s výše uvedeným diskusním příspěvkem Jury. Ale proč je opominut Karel Schwarzenberg za soustavné nechutné vulgární urážení a ponižování českého národa. A jeho skutky - prodej Lichtenštejnského paláce Němcům ze státního majetku - který se ani Lichtenštejnům nelíbil, snaha o připojení Čech jako 17. stát BDR, uskutečnování plánů Bildenbergu - to opravdu zaslouží ocenění.
A co Merkelová - ta je vhodný kandidát, nač hledat až v Americe, lidských zmetků v Evropě je víc než dost.

Petr Pokorný
před 10 měsíci

Dovolím si pouze krátce: za a se nedá vypsat každý. A pak za b) USA ovlivňují Německo, nikoliv naopak, tudíž Clintonová má šanci dělat loutku z Merkelové. Navíc migrace je šílenství, ale nikoliv, že by Německo chtělo obsadit Ukrajinu, jako se snaží USA a dostat Rusko na dostřel. A konečně Ištvan: že nějaká dáma je nenajeděná a bere vše, co jí pod ruku příjde neznamená, že může Ištvan jakožto dělník, pracující pro občany České republiky za podpory velvyslanectví USA shodit vládu obviněními, které se nezakládají na pravdě! Za to by v demokratickém státě byl už za mřížemi. Nebo kdyby neměl americkou ochranku. Nečasova vláda dle některých nemusela být dobrá, ale to řeší volby a nikoliv policejní komando pod ochranou amerických zájmů! Ty kabelky a podobné drahé hlouposti jsou pouze zástupný produkt médií pro masáž veřejnosti a ukrytí zločinu! Pod ochranou USA velvyslanectví! Proto je dnes u nás demokracie na úrovni let 1950! Pouze v obráceném gardu!

Zeolit
před 10 měsíci

Je normální, aby Ištvan trestně stíhal svého kolegu jenom proto, že parkoval, kde neměl?

Jura
před 10 měsíci

Na co si to hrajete?
S cenama souhlasim, ale mezi anticenama?

Jourova? - je to jenom mstiva zenska, kterou zavreli na zaklade vykonstruovaneho obvineni a ted dostala prilezitost se znovu ocitnout na vysluni... debilove jsou spis volici, toho podivneho uskupeni, ktere ji to prilezitost poskytlo.

Istvan? - "temer" rozkryl "chobotnici", ktera se usidlila az v nejvyssich vladnich kruzich. Nagyova (sama nemela bezp. proverku; protoze jeji perstra minulost) dostavala listiny z BIS, ktere jeji "nadrizeny" Poul (bezp. proverku mel; prestoze pri ~70ti tis. platu, splatil 1/2 z 12mio. hypoteky, behem 4 let!!!!!), je "zapominal", na stole (misto aby je zavrel do trezoru). Za tohle ta kaca dostavala "dary" (~za 10mio. Kc ...kolik toho na ni Istvan "nevystrachal? ..."asi" toho bude podstatne vic!!!) a vy ho tady budete, verejne pranyrovat. Co se tyka dostavby Temelina, tak pri soucasne vykupni cene 60hal./kW se nejedna o prilis navratnou investici, ledaze by se tato vykupni cena (umele?) zvysila ...ale za to tady vychvalujete Vitaskovou ze tomu brani ...tak si nezkousejte, sami sobe nabehnout na vidle.

Zeolit
před 10 měsíci

Souhlasím.

Pavel
před 10 měsíci

Souhlasím.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...