Zatčení Ransdorfa: divné, není to stejné jako vedení FIFA na žádost USA?

Bleskově

Můžeme si myslet o Randsdorfovi cokoliv, dokonce měl problém se splácením peněz, ale že by veřejně a ve Švýcarsku kradl miliardy?

To prostě nemá logiku.

Není to náhodou odezva na tvrdá prohlášení proti USA, kde Švýcarsko kvůli bankám poslouchá na slovo USA? A není pravým důvodem velmi ostrá kritika amerického zabíjení podle europoslance, který ve Švýcarsku imunitu nemá?

Je to samozřejmě spekulace, stejně jako zatčení. Uvidíme.

Co mají v USA na Merkelovou, dumá Ransdorf. A přidává ...

Ransdorf hájil Asada jako garanta sekulární Sýrie, IS je .

Sbližování USA a Kuby | Miloslav Ransdorf

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Pařáte, smrdí, smrdí.
před 11 měsíci

Ransdorf se možná skutečně stal obětí provokace. Má recidivista Vladimír Huněk vazby na americké tajné služby jako jeho zemřelá teta Helena Husáková - Huňková? Miloslav Ransdorf tvrdí v rozhovoru pro Právo, že Vladimír Huněk konto ve Švýcarsku s 350 milióny eur má.

Ransdorf: Huněk konto ve Švýcarsku má, já to vím
http://www.novinky.cz/domaci/388906-rans...

II.a III. odboj: Helena Husáková-Hu
před 11 měsíci

(4. 1. 1924 – 28. 3.2005) Vyznamenání se uděluje za odvážné občanské postoje a ochranu lidských práv a svobod.
Během Pražského povstání v květnu 1945 působila jako zdravotnice. Po komunistickém převratu v únoru 1948 spolupracovala s odbojovou skupinou kolem kurýrů americké zpravodajské služby Karla Buška a Ladislava Lindnera, jimž při jejich akcích poskytovala zázemí. Byla zatčena a v listopadu 1949 odsouzena na doživotí, věznili ji až do roku 1960. Po invazi roku 1968 odešla s manželem Ing. Ladislavem Husákem do švýcarského exilu, kde se výrazně podíleli na tamním krajanském hnutí.

Návrh na udělení nejvyšších rezortních vyznamenání
ministra obrany říjen 2012

takhle
před 11 měsíci

II.a III. odboj: Helena Husáková-Huňková (4. 1. 1924 – 28. 3.2005)

Helena Husáková-Hu
před 11 měsíci

dělala pro americkou vojenskou kontrarozvědku Counter Intelligence Corps (CIC)! Tý jo, za to dostala vyznamenání II. a III. odboj MO ČR v roce 2012 (ministrem obrany byl Alexandr Vondra, ODS).

PROBOHA, DO JAKÝCH SÍTÍ se Miloslav Ransdorf (KSČM) zapletl???

Lindner během mise navštěvoval známé z dřívějška a hledal mezi nimi potenciální spolupracovníky. Kamarádka Helena Huňková mu přislíbila získávat informace z podniku Kovo, kde pracovala. (...) Helena Huňková opatřila v práci dokumenty o vývozu průmyslových výrobků a vnitropodnikovou korespondenci vedení Kova. Její bratr Antonín, sloužící jako voják základní služby v Milovicích, zase sepsal dislokaci 23. tankové brigády, její početní stav a podrobnosti o jednom leteckém útvaru. (...) Spolupracovníci tentokrát Lindnerovi poskytli různorodý materiál, Huňková přinesla další oběžníky a rozkreslila strukturu podniku, kde pracovala. (...) 22. září 1949 podalo Krajské velitelství StB v Praze na celou skupinu trestní oznámení Státní prokuratuře. (...) Státní soud v Praze projednával kauzu ve dnech 22.–26. listopadu 1949. Prohlásil obžalované vinnými z vyzrazení státního tajemství, vyzvědačství, velezrady a zběhnutí. (...) Trest doživotního vězení si vyslechli také Helena Huňková a Josef Brabec. (...) Bratr Lindnerovy kamarádky Heleny (Huňkové) však měl více štěstí a rozsudek mu byl změněn na doživotí. Antonína Huňka propustili na svobodu v roce 1960, později odešel do exilu a roku 1976 podlehl ve švýcarském Winterthuru rakovině žaludku. Vězni s dlouholetými tresty byli podmínečně propuštěni na svobodu v rámci velké amnestie v roce 1960, o pět let později jim v rámci další amnestie prominuli zbytek zkušební doby.

http://www.ustrcr.cz/cs/ladislav-lindner

Ransdorf taky nebyl Na stopě, chm
před 11 měsíci

Nachlass von Frau Helena Husak-Hunek, gestroben 27. Maerz 2005
Dokumenty jsou ve videu od 4:55 :-)))) a plné pravopisných chyb.

Vladimír Huněk, narozen 7. 11. 1969, nám. 3. května 1340, 76502 Otrokovice

Huňkova kreditka a další dokumenty:

https://kosmologelei.wordpress.com/2015/...

V. H. byl v srpnovém Na stopě
před 11 měsíci

Pražská policie Vladimíra Huňka v pátrání v srpnu zadržela, vyslechla a znovu ho pustila na svobodu, takže Huněk řádí i teď v prosinci a jeho další obětí se stal europoslanec Miloslav Ransdorf!!!!!!!!!!!!

Policie ČR se nedívá na Na stopě?

Já skoro vždycky a v pondělí 31. 8. 2015 byla v Na stopě reportáž "Velkoformátový podvodník" o hledaném 46letém Vladimíru Huňkovi, bytem na Městském úřadě v Otrokovicích, který už v roce 2005 podvodně nabízel vojenskou práci v Iráku a v létě 2014 u motorestu Rohlenka podváděl se švýcarským dědictvím. Pod příslibem švýcarského dědictví z poškozeného pana T. vylákal 210.000 Kč a pan T. říkal, že hlavně mu jde o to, aby nepřipravil o peníze další lidi, pro které by taková částka byla tragédie. Vyšetřovala policie Zlínského kraje.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11004...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...