Strašné, bývalého velvyslance a strůjce Klausova pádu Koláře znásilnil prezident Zeman!

 

Znásilněný Kolář z Evropských hodnot!
Znásilněný Kolář z Evropských hodnot!

 

Ne, toto není titulek z bulváru, toto v televizi -  Host: Petr Kolář, bývalý velvyslanec v USA a Rusku; Moderuje: Světlana Witowská oficiálně oznámil ten, který srazil vládu Václava Klause oznámením o financování ODS, aniž by následně předložil důkazy.

Dnes spolupracuje s globální advokátní kanceláří Squire Patton Boggs; také se angažuje v Iniciativě pro evropské hodnoty, která spolupracuje s think-tankem Evropské hodnoty – nevládní institucí, jejímž cílem je “zvyšování politické kultury v ČR i na evropské úrovni”.

 

A tento čistič bot amerických velvyslanců nám nadává do kolaborantů, pokud kritizujeme Evropskou unii a USA, prezidenta Zemana tituluje jako velezrádce a vlastizrádce a fascinující je představit si úžasnou situaci, jak znásilňuje Koláře prezident Zeman. Pravda, nakonec z něj vylezlo, že ho  včetně nás znásilnil duševně, ale...

Není divné, že se nechá znásilnit proamerická osobnost Petr Kolář, tak svobodná duše, zaručeně nezmanipulovaná hrdinnými obránci svobody z USA?

 Zatímco se premiér Sobotka dočkal pochvaly, pro prezidenta Zemana měl Kolář jen tvrdá slova. „My jsme už měli prezidenta osvoboditele, tak teď z mého pohledu máme prezidenta uchvatitele, který si vzal občany republiky jako rukojmí,“ rozpálil se někdejší diplomat.

 

Co řekl i pro Reflex tento šílený, zfanatizovaný zastánce socialistické Evropy a nikdy jinak?

"Místo aby se snažil osobním příkladem pozvednout politickou kulturu a občanskou úroveň v naší zemi, nadbíhá těm nejnižším pudům, podporuje rozvoj degenerativních a plebejských rysů české společnosti. Hlava českého státu je v našem, západním společenství brána jako někdo, komu je lepší se vyhnout. Setkání s ním našim západním spojencům ani nám nic nepřináší a na jeho mudrování, bonmoty a opakované vtipy není dnes už nikdo zvědavý. Už to není ani zábavné, jen trapné a škodlivé. Je lepší, když je brán jako kuriozita a svým způsobem postkomunistická úchylka, než kdyby podle něj hodnotili celou naši zemi a politickou reprezentaci."

Tak takto se vyjadřuje Petr Kolář, milovník Václava Havla a Evropských hodnot, zarputilý lokaj USA a cídič jejich bot. Vyložit fakta na stůl? A proč? Stačí urážet, nenávidět, lhát a podvádět. Evropské hodnoty v plné nahotě. Postavit se čelem faktům a ta vyvrátit? Takovou zvrácenost u něj nehledejte. Současné Evropsko-americké hodnoty je nutno zachovat.

Mimochodem, pozorujte pozorně, kdo jsou ti agresivní se zarudlíma očima, fanatičtí a rvaví a kdo jsou ti slušní. Vážně ti slušní jsou zastánci "evropsko-amerických" hodnot?

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Václav Turek
před 7 měsíci

Pane bývalý velvyslanče. Nejsem z těch, kteří by vám chtěli vyvracet váš světonázor, který jste si na naše pány presidenty udělal. Mě ani tak nezajímá, proč jste miloval V.Havla a dodnes uctíváte jeho odkaz. Co mě však zaráží je důvod, proč jste byl u likvidace vlády V.Klause, když jste žádné důkazy v rukou neměl. A nyní je to president M. Zeman, zvolený ve II. kole nadpoloviční většinou občanů, kteří se zúčastnili voleb. Proč se vy, kterého považuji vzhledem k vašemu předešlému angažování na velvyslaneckých postech, inteligentní osoba, snižujete k tomu, že o svém presidentovi prohlásíte : z mého pohledu presidenta uchvatitele, který si vzal občany republiky jako rukojmí. Když toto prohlásí nějaký Pepík z Horní Dolní, tak budu vědět, že je mdlého rozumu, ale nechtějte, abych si totéž začal myslet o vás.

Bucifál
před 7 měsíci

Pro mne by bylo evropskou hodnotou mít po 27 letech po převratu za stejně odvedenou práci stejný, nebo alespoň přibližný plat, jako je na Západ od nás běžné. Když jednotná EU, tak ve všem. V žádném případě nelze z tohoto pohledu hovořit o rovnoprávném postavení občanů všech států EU. Jedni jsou holt znásilňováni duševně, jako P. Kolář presidentem, druzí, zejména ti níže postavení, de fakto fyzicky a dlouhodobě zřejmým viníkem. Nekonečnou nenažraností některých.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...