U Václava Klause vybuchla bomba! Za amnestii!

Bomba vybuchla 8.března 2013!

Měla by se zvážit žaloba  na senátorku JUDr. Elišku Wagnerovou, Ph.D.,   senátora  JUDr. Miroslava Antla, Mgr  Jiřího  Dienstbiera a dalších 35 senárorů ze spolčení a úmyslného poškození úřadu prezidenta České republiky, z poškození prezidenta České republiky Václava Klause a úmyslného poškození České republiky a lidsky se připojuji k trestnímu oznámení Ing. Jany Bobošíkové.

Jako hlavní důvod uvádím: úmyslné zatajení a zmanipulování veřejnosti, jakožto nařčení z velezrady, přestože Ústava vykládá v podstatě jasně a ústavní soudci potvrzují.

 

Důvodem zastavení stíhání (abolice) je jeho nepřiměřená doba, která jde na úkor veřejné moci, nikoliv samotných stíhaných


Tam, kde se gauneři vyhýbali úmyslně, abolice neplatí!

Všichni  tvrdili opak!

Zatajením těchto skutečností se mohla Eliška Wágnerová – bývalá Ústavní soudkyně společně s Miroslavem Antlem a  právníkem Pavlem Uhlem dopustit křivého obvinění za účelem poškodit výše citované instituce, jakožto samotného prezidenta republiky Václava Klause.

Na tomto podle výše nálezu Ústavního soudu pravděpodobně úmyslně křivého obvinění by mohlo být zvýhodnění jedné politické strany (ČSSD) a mohlo by se jednat nejen o skutečnou vlastizradu a velezradu (v duchu, to se týká pouze prezidenta), ale nese to znaky ústavního puče, pokud by se úmysl prokázal!

Přeložíme li tuto větu do hovorového jazyka:  údernou částí lednové kampaně vedené advokátkou Marvanovou, senátorem Dienstbierem a senátorkou Wágnerovou  byl zločin a velezrada, kdy abolicí Václav Klaus pomohl zločincům na útěku nedosáhnout spravedlnosti. Tisíckrát a do omrzení mohl prezident Václav Klaus se svým tajemníkem Jaklem opakovat, že je to sprostá a podlá lež! Že tyto zločince v abolici absolutně neomilostnil, ale pouze ty, které soud soudil mnoho let za naše peníze a rozsudky byly v nedohlednu, pouze postižení platili advokáty jako je Marvanová. Nic naplat, toto uskupení, nesoucí znaky dle výše popsaného z laického hlediska jako zločinné pod vedením Dientsbiera  a Wágnerové rozpoutalo štvanici na prezidenta Václava Klause a nenávist ve společnosti dosáhla vrcholu.

Nejenom u nás, ale v celé Evropě dokonce celém světě bylo slyšet, jak prezident Klaus pustil zločince na svobodu a držel nad nimi ochranou ruku. Že se vraceli z ciziny a smáli se poškozeným! (Byl to přitom pouze jeden případ a lživý!!! Nebo Miroslav Antl k  článku 2. "Když říkáte, že amnestie nikomu nezničila život, zeptal bych se těch poškozených z hospodářských kauz, zeptal bych se těch, komu propuštění ublížili nebo se mu vysmívají….

A výkřiky bulváru

EuroZprávy: Blažek nestydatě v Senátu: Amnestie nikomu život nezničila

Výrok Ústavního soudu

"Byť se abolice nutně - z povahy věci - práv poškozených i citelně dotýká, přesto jako taková coby protiústavní být uvažována nemůže," konstatoval v usnesení ÚS a upozornil, že poškození mají vždy možnost  uplatnit nároky v občanskoprávním řízení.

Převážná část kauz byla zastavena pro nepřítomnost

Převážná většina zastavených trestních stíhání trvala podle nejvyššího státního zástupce přes osm let proto, že stíhání byla dlouhodobě přerušena kvůli nepřítomnosti obviněného, přičemž v těchto starších případech nebylo obviněného možné stíhat v jeho nepřítomnosti jako uprchlého!!!

Tudíž nic nebrání vyšetřování a odsouzení!!!

A jak se s tím vypořádalo zpravodajství? Důkazy jsou vidět zde: Polívka a jeho farma je na půl strany, ale velezrada prezidenta, jak to nazvalo spolčení ze senátu a ČSSD je nepatrným, malilinkatým článkem dementováno šroubovitým jazykem, kterého si nikdo nevšimne.

 

 

 

Proč předseda Ústavního soudu JUDr. Pavel Rychetský a bývalý člen ČSSD odmítal dát veřejnosti jasné informace a přes tyto znalosti viz výše odmítal usnesení k amnestii?

Jak hrubé a křivé obvinění působilo dramaticky na veřejnost lze odvodit z náhodně vybraných veřejných zpráv. A celospolečensky  to poškodilo v obrovské míře celou Českou republiku!

Manažer ukončil osmiletý útěk. A dočkal se Klausovy amnestie ...

Klaus amnestií zametá stopy za svou érou | Jiří Dienstbier

Podezření. Byl Klaus součástí obchodu s amnestií? | Týden.cz

 

 

prezident Václav Klaus
prezident Václav Klaus

Klaus k amnestii: Až vychladnou hlavy, ukáže se, že to bylo správné rozhodnutí

Zrůdnost tohoto spolčení jakožto i jiných kauz je neuvěřitelná masáž 38 zdánlivě seriózních senátorů většinou za ČSSD v boji proti gaunerům, vedených tunelářem Václavem Klausem! Jak je lehké šíleně zfanatizovat i dnešní společnost stejně jako v době komunistické popravy Horákové je nasnadě! Lidské stádo chce vidět krev a tu mu poctiví senátoři dopřáli!

 

A stejné obvinění je u nominace Ústavních soudců, kdy po osmi navržených a senátem odmítnutých, kterými byli třeba Zdeněk Koudelka, právník a  vysokoškolský pedagog, nebo dokonce Předseda Městského soudu v Praze Jan Sváček. A neuvěřitelná drzost – byli odmítnuti senátem a na prezidenta Klause je za to dána obžaloba z velezrady že Ústavní soud neobsadil! To je neuvěřitelná zrůdnost a manipulace s veřejností!

Z laického pohledu by všichni spolčení měli podat demisi, měli by být obviněni ze skutečné velezrady (jako takové) za účelem likvidace prezidenta republiky a přísně potrestáni. Včetně těch, kdo na tomto komplotu spolupracovali: synáček komunisty Petra Uhla – kámoše Havla právník Pavel Uhl, miliardář Karel  Janeček, Marvanová, která zatajila skutečná fakta. A možná další, o kterých zatím nevíme. Včetně záhadně zmizelé (obrazně) předsedkyně Nejvyššího soudu ČR Ivy Brožové! Policie by měla okamžitě a bezodkladně zahájit vyšetřování! Měl i toto na mysli prezident Zeman?

A asi bychom měli zjistit, jakou úlohu v tom hrál (zatím) předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský! Propojení s ČSSD je příliš okaté, když navíc žádal, že si chce vybrat spolupracovníky!

 

Tento text je možné volně kopírovat. Vše je ověřitelné, z veřejných zdrojů, nic mimo vysvětlení není z pera autorova. Lze dohledat.

Petr Pokorný

www.paratdnes.cz

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
ADMIN
před 4 roky

Sprosté urážky budou vždy odstraněny. K těmto účelům si prosím vyhledejte jiný komunikační systém.

Tóna
před 4 roky

To je hustý

Petr Pokorný
před 4 roky

Takto funguje systém informací v roce 2013 v České republice. Svoboda je opět v troskách a vítězí médiokracie! Dav šílí a pravda? Pravda je v pr.....

Petr Pokorný
před 4 roky
Petr Pokorný
před 4 roky
Petr Pokorný
před 4 roky

V Právu (je to i v odkaze) řekl prezident Klaus: Uprchli-li před trestem, amnestie se na ně nevztahuje. Ale počkejme si, jak soudy vyhodnotí, zda vůči nim amnestie platíi či nikoliv. Já to nevím a nesmím vědět.
Přesto na Klause řvali že lže, na Jakla, že je podvodník!!!
Můžete to nalézt na internetu po celé dva měsíce!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...