Podle bank se většinou pozná, jak je na tom ta která země. Vidíme to i ve Francii, dokonce se řeší i Německo. A tak jak jsme na tom my?

Zatím pouze pocitově, přesto bychom měli být velice obezřetní (vláda a ČNB) a na pozoru.

Nikdy nebudu obhajovat, natož si přát vrátit bývalý totalitní komunistický systém. To však neznamená, že dílčí věci nesmíme nikdy převzít.

Vážený pane Janečku         

Nastal čas nalít si čistého vína. Velmi vážně se ptám: co tím sledujete?

Barack Obama podpořil snahu Palestinců o samostatnost. Uvedl, že Spojené státy jsou „hluboce zavázány vytvoření nezávislého a svrchovaného státu Palestina“.

Od té doby, co jejich životní úroveň raketově stoupá, tak Slováci stále více brání přesunu českých občanů na Slovensko.

Noční jízda, poloprázdná tramvaj. Nastoupí dvě cikánky a jeden cikán. Na předním dvojsedadle seděl mladík s koženou, hranatou taškou, evidentně "unavený", opřený o sklo.

Je to fakt neuvěřitelné, kolika lidí se to týká! Neuvěřitelné!!

Jakoby nestačilo, že se z povrchu zemského po amnestii vytratila drahá a milovaná předsedkyně Nejvyššího soudu ČR Iva Brožová.

Příroda|20. března 2013|0 komentářů|5 fotografií|Pokračování...

Urážky, sprostota a lokajství protkané neuvěřitelnou plejádou lží. Asi tak by se dal zhodnotit sjezd ČSSD v Ostravě. Kalousek je Mr. Deficit, Peake pijavice….

Se smíšenými pocity bylo ukončeno první společné setkání malých stran o svobodě a vystoupení z katastrofální Evropské unie.

Asi bychom si měli nalít čistého vína. Bolševici Sloupové se vrací. Kdo je tam zve?

Ale pokud se takto velice tvrdě vyslovím, musí být důkazy. Zde jsou:

Pokud budou sdělovací prostředky o prezidentu Zemanovi a ČSSD od nynějška informovat pouze fakta a pravdivost, ČSSD se ani do sněmovny nemůže dostat. Debilita, lži a stupidita.

Bylo by možné, aby si osud tak tvrdě s ODS pohrál? Všichni trochu informovaní víme, že kdo bude od příštích voleb u vesla, tak má zajištěn klid v České republice na dvacet let..

Nejdříve 98% soudců nachytal, že neumí číst ani psát, přestože jim to se svým tajemníkem Jaklem od ledna nepřetržitě omílali. Pak rozzuřil z prestižního institutu Cato z USA svým projevem eurofanatiky a pravdoláskaře jediné pravdy a....

Václav Klaus podnikateli ze zdravotních důvodů odložil nástup do vězení. Odložil. Nic víc. Neomilostnil, ale odložil.

Začátkem  bylo neustálé napadání  poctivým Rathem a poctivou ČSSD několik "kmotrů" z ODS.

Že u nás nefunguje systém médií a politiků si štěbetají ptáci na střeše.

Bomba vybuchla 8.března 2013!

Mělo by se zvážit obvinění na senátorku JUDr. Elišku Wagnerovou, Ph.D.,   senátora  JUDr. Miroslava Antla, Mgr  Jiřího  Dienstbiera a dalších 35 senárorů ze spolčení a úmyslného poškození úřadu prezidenta České republiky, z poškození prezidenta České republiky Václava Klause a úmyslného poškození České republiky a lidsky se připojuji k trestnímu oznámení Ing. Jany Bobošíkové.

Hlubokou poklonu a poděkování za celé léta v politice, které jste pro český národ obětoval. Jistě, kdyby to nebyl i Váš životní cíl, tyto funkce byste nevykonával. Přesto:

Pokud se porozhlédneme po internetu, po diskuzích a „zaručených  a ověřených“ debatách, je pohled přímo k pláči. Přitom veřejnoprávní televize ( a kdo jiný) by měla mapovat skutečné dění v našem státě formou dokumentární.

A co je nejstrašnější. Zatímco většina zaměstnanců, pokud příjdou ožralí do práce, či dokonce se pracovní době zdemolují jako prasata, jsou na hodinu vyhozeni. A jak je to v naší skvělé, bezprizorní justici?

To, co vymyslel matematický evoluční génius Janeček s Wágnerovou, Gajdůškovou a Antlem je skutečně mistrný kousek. Klobouk dolů.

Velká soutěž o největšího pošuka senátu v žalobě na Václava Klause

 

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...