Poprvé zasedal Ústavní soud po převolení skupinou KSČSSD

 

A je to znát. Lze se divit rozsudku, když v jeho čele je opět napravený soudruh Rychetský a  prověrky v senátu po vzoru padesátých let vede Gajdůšková, Štěch a Dientsbier?

Stále více se dnešní situace vymyká demokratickému zřízení a svoboda dostává na frak!  Už prověrky v senátu po vzoru Gottwalda a Stalina na obsazení Ústavních soudců dávaly tušit, že něco nehraje. Kdo oznámil, že se bude řídit demokratickou ústavou a nikoliv stranickými sekretariáty ÚV KSČSSD, musel z kola ven. Ústavní soudce Výborný, který toto odmítá, je vyhozen! Otázky, jak kdo bude hlasovat proti a pro program ÚV KSČSSD u Ústavního soudu jsou veřejně známé.

Je přepadena vláda, zatýkání se obávají bývalí poslanci, na něž je ušit zákon, který neexistuje a justice tvrdí, že si u závěrečného soudu nějaký paragraf najde.

 

 Je zablokována poslanecká sněmovna s nařčením, že se hádá stejně jako v roce 1948 a socialisté s komunisty jsou předurčeni, aby zde udělali pořádek!

 

Vybírání z řad ČSSD se děje na principu nadřazenosti a ostatní půjdou také z kola ven!

 

ÚSTR je nedemokraticky a bez výběrového řízení obsazen jednou a týž partou!

 

Zatčení bývalí poslanci sedí ve vězení bez obvinění a dokonce bez paragrafu, stejně jako v roce 1948. A stejně jako „přepadení americkým broukem“ je i dnes hozena veřejnosti zločinnost 150 miliónů a kil zlata, které nikomu nepatří a asi to jsou peníze vnitřního imperialistického nepřítele!

 Bývalý premiér dokonce prosí, aby byl vyslechnut policií, když je veřejně obviňován a policie pouze říká, že třeba k tomu někdy dojde. Skutečně je toto podle Ústavy a spravedlnosti, nebo je to klasický puč bez důkazů?

Ústavní soud začíná vytvářet rozsudky, na které nemá z logiky Ústavy a demokracie naprosto žádné právo. O výši ceny jídla v nemocnicích, o výši poplatků za lékaře by neměl mít právo rozhodovat žádný Rychetský a rozsudkem obsadil klasickou justici a její práva. Najednou tvrdí, že lidé musí mít zadarmo opět léky na kašlík a rýmičku, i kdyby ti druzí s rakovinou měli ihned zemřít!

Systém parlamentní demokracie se hroutí a prezident Zeman ustavuje vládu, která není nikým volena a jsou to pouze přátelé jedné osoby, která je nevypočitatelná! Už i v zahraničí dávají najevo nevoli. Jenomže sami mají problémy:

Evropa se zmítá v dluzích jako v létech třicátých minulého století a nikdo si neví rady! Brusel, odtržený od reality je málem jako Bundestag v roce 1939: vůbec nemá potuchy, co se v Evropě děje. Je uzavřen do své ilegality a o svět se nezajímá.

Americká vláda odposlouchává celý svět a připravuje se na nejhorší.

Kam se proboha řítíme? To není konspirace, to jsou dohledatelná fakta! Co se ještě musí stát, než se národ probudí a procitne?

Proč se prezident Zeman snaží, aby se rozpustila poslední instituce, která jediná může zabránit šílenostem, jako byl nástup komunistů v roce 1948?

Co se líhne v hlavě člověka, který je podezříván z nezřízeného pití?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
apolo
před 3 roky

Rychetského a další soudce SE ZKORUMPOVANÝMI MINISTRY,ať již ty či ony si dosadila ODS.Aby mohla krást,jak se jí zlíbí.Kdo nechtěl zametat pod koberec musel z kola ven.Tak jaké pal KSČSSD.To je blbost.To,že se dnes nynější i bývalí politici bojí,jestli půjdou bručet,nebo ne je správné.Konečně se našel někdo jako p.Ištván a další,co jim jdou po krku.Takový Ritig.Našlo se u něj 100 Kg zlata a není na něj metr.Kde na to vzal?Při jeho výdělku.Vebo takový Kocourek.Odklonil-ULIL miliony,aby se nemusel dělit se svou ženou se kterou se rozváděl.Poslal je na účet své matky.Jak to,že nebyla vzata do vazby,aby vše vysvětlila?Znám člověka,za kterým přišli nějací lidé,aby si založil účet,že mu na něj pošlou peníze a 10% bude jeho.On tak učinil a když šel vybrat větší obnos peněz,tak už na něj čekali.Byl rok na vazbě a dostal 3 roky nepodmíněně.Tak že matka politika z ODS do vazby nemusí a není nijak postižena.Obyčejný člověk ano.A takto bychom mohli pokračovat celý den.

apolo
před 3 roky

Zde je napsáno tolik hloupostí,že člověk až žasne.Je to psáno vše v duchu,jako by tu vládla a byla neustále KSČ.Rychecký,kterého nemám rád je přece bývalý komouš a hrál do noty vždy Klausovi,Nečasovi a vůbec pravici.Proto si mohli tito pravicoví moci páni krást a dělat,co chtějí.Rychetského bych vykopal jako prvního.Jak je možné,že se u někoho v bytě najde několik Kg zlata a řekne se,že nikomu nepatří.Patří prostě komu,kdo je majitel baráku.A takových to věcí je možno napsat spoustu.Co to máme za policii,nebo soudce.Kdo to jsou?Komu hrají do noty?No přesi pravici.Od samého prvopočátku.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...