Poručík Dub alias Ištvan: vy mě neznáte, ale až mě poznáte...

Poslední výroky poručíka Duba alias návladního Ištvana jakoby splývaly v jedno - rozdílu v nich  není! Zdá se, že tato záhadná postavička z rodu Ištvanů naprosto nic nechápe. Nebo chápe až moc...

Když to nepůjde tak, tak to půjde jinak, dupne si nožičkou tento hrdinný muž. My tu válku vyhrajeme, snaží se nás přesvědčit nová hvězda seriálu “Policejní puč“ Ivo Ištvan. Vy mě neznáte, ale až mě poznáte, já vás donutím k pláči, pro dnešní Právo vyhrožuje Ivo Ištvan! Ministerstvo vnitra oprášilo rakouskou stupnici pro loajalitu obyvatelstva: Ia, Ib, Ic - IIa, IIb, IIc - IIIa, IIIb, IIIc - IVa, IVb, IVc. Přičemž tahle poslední římská čtyřka pořád znamenala "ve spojení s a) velezrádce a provaz, s b) internovat, s c) pozorovat a zavřít". A četničtí strážmistři vyplňovali dotazníky: "Nálada mezi obyvatelstvem: Ia."

A dle této nálady Ištvan začal zatýkat a chovat se jako šílenec!

Jenomže Ištvan není Švejk a Ištvangate je skutečná!!

Naprosto nemají pravdu jak Výborný, tak Svoboda, natož ten, který je nazýván expertem ústavního práva Pavlíček

Přestože si pana Výborného - soudce docela vážím, nesouhlasím a jsem si jist, že Nejvyšší soud má jednoznačně pravdu. Nikdo normální přece netvrdí, že politické dohody a odstupování za výměnu jiného je průzračně křišťálové. Jenom hlupák by to obhajoval. Prostě politické klinče a zvýhodnění se v politice dělaly a dělat budou a volič jim potom „přesah těchto dohod“ spočítá ve volbách. Návladním nikoliv! Proto jsou volby po čtyřech a nikoliv po deseti létech, aby se zpřetrhaly vazby, když to přeženou. Demokracie prostě není úžasná, ale nikdo nikdy zatím nevymyslel nic lepšího a proto ji musíme hýčkat, byť občas se skřípějícími zuby. A je další faktický rozměr, proč se hluboce pánové mýlí. A tento rozměr musí chápat každý občan – i neprávník svobodného státu. Jejím základem j

 PŘEDVÍDATELNOST ZÁKONA  a tím i doložení občas vysmívaného ducha zákona.

Pro příklad nechoďme daleko: jestliže deset lidí překročí rychlost o deset kilometrů a dostane pokutu dejme tomu tisíc korun, nemůže přijít na jedenáctého Ištvan, zastrčit ho do vyšetřovací vazby a týrat ho tak dlouho, dokud se nepřizná, že je zločinec, který by měl být zavřen na pět let. Nebo dokonce ten, co dostane pokutu malou, je kamarádem onoho Ištvana, kdežto do vazby dá třeba konkurenta své ženy!

 

A každý z nás musí tušit hranici, kterou si k němu policista nebo státní zástupce může dovolit!

Zde to Ištvan jednoznačně nedodržel a měl by být potrestán.

Navíc zneužil, hrubě zneužil veřejného mínění, kdy spojil několik kauz, aby občany České republiky přelstil a zmanipuloval pouze na obhajobu svého osobního konání, kdy si vymyslel obrovské množství peněz a zlata. A to je v podstatě trestný čin!

Velmi hrubě tím porušil to, co má za úkol: hledat spravedlnost a čestně sloužit lidu!


A to už ani nemusíme připomínat, jak v prvních hodinách vzplál třídní boj za zločin 150 miliónů korupčních korun dokonce v rukách předsedy vlády! Než splaskla bublina a zjistilo se, že Ištvan a Šlachta udělali podvrh!

Pokud totiž Ištvan zatkne Špidlu, Tvrdíka, Kohouta z dnešní vlády a s nimi třeba celou ODS a dá je do vyšetřovací vazby, budu mlčet a se mnou všichni poctiví občané. Pokud si vybere na vymyšlený zákon a konstrukce jenom své úhlavní politické nepřátele, není to o zákonu, ale politicko-policejním puči!Jedno jest, jestli jsou trafiky Špidlův Brusel s doživotní rentou, nebo práce v ČEZ Kohouta či Šnajdr do ČEPRA..

Tudíž z výše popsaného je vidět, že to není obhajoba vlády, politiků, pravice či levice, ale dle mého se jedná o naprosto čitelný trestný čin Ivo Ištvana za konkrétní zneužití pravomoci, kterou jako zástupce justice dostal! Á propos: když se dělá žebříček popularity, zda lidé souhlasí s Ištvanem, tak ale důsledně – po ztrátě popularity se zase musí se svoji funkcí Ištvan rozloučit!

Chápete, že nálada obyvatel viz výše na to nesmí mít vliv?

Výjimečně souhlasím s Eliškou Wágnerovou: do budoucna se to musí zpřesnit, že projevem je chápáno, jak je v Listině a bylo by po problému. Do budoucna ano!  Nikoliv všechny strčit do díry a hledat, zda to nějaký divný soudce odsoudí bez zákona!

P.S. Stále platí  kardinální otázka: kde je a čí bylo 150 miliónů a kila zlata, kterými Ištvan radikalizoval společnost? Byl to jeho výmysl, nebo Lásky s Randákem?

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...