Vítej Ukrajino v EU, pardon v České republice

 

V českých městech už dnes se to hemží samou ruštinou. To není o migraci, ale exodu. V Praze večer se občas bojí člověk promluvit česky, protože mimo nájezdů Angličanů a Němců do hospod se to hemží samou ruštinou. A nikdo neví, zda je to turista, nebo mafie. Domy a byty jsou hromadně skupovány ruskojazyčnou společností a tento exodus se zrychluje, byť to úřady zamlčují (nebo musí zamlčovat?) Už takhle ukrajinští dělníci okupují každé brzké ráno stanice Metra v Praze, každé náměstí je i o víkendech rozdělovníkem práce ukrajinských mafií, ale máme jít ještě dál a pustit sem všechny?

 

Čeští majitelé na Barrandově
Čeští majitelé na Barrandově
Barrandov
Barrandov

Co vlastně je za touto šílenou iniciativou? Palata v Mf Dnes vyžaduje tvrdé zakročení a žádá Tuska, aby vyjednávání nechal Merkelové. Proboha jaké? Nejsou základem demokracie svobodné volby? Kdo v nich vyhrál? Evropská unie prý musí zatlačit na Klička (opozice), aby se dohoda s EU podepsala. Jaký právem? Právem tanků a děl? Co je Evropě do toho? A „gauner“ Putin jenom žádá, aby se nevměšovalo do záležitostí Ukrajiny! Zatímco druhá strana – ta mírová, hrozí a s lidmi manipuluje! Anýž v Hospodářských novinách klidně pomine, co dělá opozice, ale jak si dovolí rozhánět Janukovič „pokojné barikády“… Ti míroví pouze rabují, hází dlažební kostky, paralyzují Mejdan a vláda má proti ulici mlčet. Co dělají v USA proti demonstracím, ve Švédsku, Německu….?

 

Toto je dle tisku plné náměstí?
Toto je dle tisku plné náměstí?

Unie by přitom mohla promlouvat tvrdším jazykem, píše Anýž v HN

 

Zablokovat vstup do OECD,  zakročit proti Gazpromu, USA se angažovaly v „Oranžové revoluci“ a nyní prý podle Anýže na Ukrajinu kašlou, místo aby zakročily…

Proboha, co to má znamenat? Kdyby na Ukrajině nebyly svobodné volby, budu protestovat v prvních řadách, ale nikdo je jako celek nezpochybnil, pouze zuřili, že zvítězila proruská část. Uděláme okupaci Ukrajiny jako jsme ji měli zde v roce 1968 od Brežněva?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...