Sýrie: plán USA se zhroutil, odnáší to Evropa!

 

ilustrační Petr Pokorný
ilustrační        Petr Pokorný

Úvod: vy, co neznáte fakta alespoň v hrubých obrysech, prosím, pozorně čtěte a pak teprve si udělejte úsudek o těch, co stojí zoufale na hranicích a pro něž nemá život skoro žádnou cenu.

 

A abych nebyl napaden pro změnu opačnou stranou: ani já zde nechci jinou kulturu a stejně jako Václav Klaus a další odmítám přijmout uprchlíky a zařadit je do zdejšího systému, ale nikdy nemohu přijmout tvzení, že mají zůstat ve svých domovech a čekat, kdy jim zabijí zločinci celou rodinu. Nikdy, skutečně nikdy!  Petr Pokorný

Je jisté z mnoha vyděšených příspěvků slušných lidí, že tento problém nemohou uchopit pro šílenou rozdílnost informačních zdrojů. Tak se do toho pusťme.

 Nejdříve zapátrejme v paměti. Mnoho našich otců, příbuzných či přátel létalo do Sýrie pracovat. Slyšel někdy někdo, že by byli zabíjeni, mučeni či nenáviděni? Tak proč je máme po výměně Husáka za Havla a Brežněva za Obamu nenávidět a zabíjet  my? Proč naší "pseudopřátelé" z USA na Sýrii házejí bomby a umožnili radikálům zabíjet civilní obyvatelstvo?


 

Jak to začalo?

Nekomplikujme si hrůzný boj o život nepřátelstvím mezi různými frakcemi, sunnity a šíity a jim podobnými odnožemi. To by bylo na knihu. Vezměme fakt, že Sýrie byla relativně bohatá zem, se vzdělanými lidmi, samostatným náhledem na mezinárodní situaci a kde relativně, zdůrazněme relativně lidé různých vyznání spolu žili v klidu a míru. Problém byl, že sice Syřané mohli klidně používat internet, náboženství nebylo striktně vyžadováno a v mnohém žili podobně jako na západě, bohužel se USA nelíbilo, že Sýrie je ve sféře vlivu Ruska a na rozdíl od mnoha základen po celém světě  zde se nedařilo  instalovat americké základny díky rodině Asadů. Že rozhodnutí zlikvidovat legálně voleného prezidenta Asada za pomoci Saudů (Saudská Arábie) bylo nejen další z chybných, ale tragických a zločinných rozhodnutí USA nelze pochybovat. Důkazy lze dnes už dohledat všude a touto úvodní částí se nemá cenu dlouze zdržovat.

Co však už je složité vyhledat

Zatvrzelost Asada, že Sýrie patří syrskému lidu a nikoliv zájmům USA rozpálila US ARMY, v tomto případě Pentagon a nikoliv prezidenta Obamu do běla. A rozhodnutí na sebe nenechalo dlouho čekat: vyzbrojit  al Nusré – vrahy na území Sýrie a přidat k nim žoldnéře pod názvem „Umírněná opozice“ nebylo pro USA žádným problémem! Ti měli společně dobýt Sýrii, oddělat Asada a pak předat vládu armádě, která by byla poslušná USA pod názvem „západní koalice“ .

A pak se strategie vymkla USA z kloubů a šílí

Všimněte si nejdříve nápadné totožnosti sféry vlivu USA s územím, kde je ropa dnes na obsazeném území Islámským státem a Rebely!


To prostě nejde ignorovat! Žlutá pole jsou "náhodně" bojovníci proti Asadovi!
To prostě nejde ignorovat! Žlutá pole jsou "náhodně" bojovníci proti Asadovi!



Strategie USA, jak porazit Bašara Asada a jeho vojsko, byla jednoduchá. Vojska „Umírněné opozice“ (jak přiléhající název) se ukryla v Aleppu a dalších městech do škol, nemocnic, tudíž především tam, kde byly ženy, děti a nemocní lidé s předpokladem,  že se syrská armáda nechá zabíjet, aniž na vojska USA „Umírněné opozice“ neboli Rebely, ukryté za lidské štíty, zaútočí.

Kdo tento zločin vymyslel, by měl dostat trest smrti!


Samozřejmě, že se musela syrská armáda bránit a jinou možnost, než bombardovat domy, kde se vrazi vycvičení a ozbrojení Pentagonem ukrývali, prostě neměli. A stejně tak je jasné, že tam civilisté nemohli zůstat a houfně prchali do okolních států. Když se podařilo Asadovi dobýt skoro všechna území nazpět, kde se ukrývala zabijácká „Umírněná opozice“ a zbývalo osvobodit už jenom pár ohnisek, údajně se najednou objevily chemické zbraně, které prý Asad vůči svému obyvatelstvu použil. A prý na to „opět“ přišla americká vyšetřovací komise, jejíž přesné závěry dělala v Londýně.. (Normální člověk by si řekl, že se to musí dokázat v místě činu) . Vzápětí začal Pentagon vyzbrojovat Islámský stát ve větší míře, stejně tak jako „Umírněnou opozici“ a tisíce žoldnéřů z celého světa posilovaly tato šílená uskupení. A samozřejmě tím okamžikem se zvrátil boj a Asad začal mít problémy.

Následná strategie byla, že se zoufalí lidé po hrůzných masakrech vzbouří proti Asadovi a USA budou mít snadnou cestu k moci v Sýrii. Stalo se však to, co nikdo nepředpokládal. Nejenže se nevzbouřili proti Asadovi, naopak Asad vyhrál volby. A pak? Pod šíleným bombardováním nejdříve všichni utekli do okolních států, kde žijí ve stanech a děsivých podmínkách a na jaře tohoto roku někdo zavelel, že cesta do Evropy je uvolněná a nejsilnější část či nejzoufalejší část se vydala na pochod, aby mohla žít.

Aleppo Reuters
Aleppo Reuters

 

Dnes už jsou fakta nezpochybnitelná. Co je zatím nejasné (nebo neveřejné), kdo a za jakým účelem roznesl zprávu, že v Evropě je náruč pro všechny otevřená. Pouze odpověď na tuto poslední otázku zůstává nezodpovězena.

 

Vše však vzniká u nekorektního, kriminálního přetváření názvů, výslovností, komunit, jehož proces bůhví kdo platí a režíruje. Abychom říkali černochovi afro, cikánovi tmavý Čech a Rom, nebo mohli napsat, že kradl Němec, Čech či Ital, ale měli zákaz dělat statistiky, zda to jsou Romové (cikáni) či černoši je skutečně počátek příští nenávisti, která se organizuje zatím tak, že jádro tohoto zločinu nelze vypátrat. Dokonce mají tak dlouhé prsty, že jim skýtají podporu velvyslanci USA a jejich tajné služby. Má to být konec bílé civilizace, má to být konec slovanské civilizace? Těžko říct, ale je čas konečně znát pravdu!

Nyní se podívejme, jak se vážná obvinění na Asada prokazují a zjišťují: monitorují se z Londýna!

BAGDÁD/DAMAŠEK Syrští vojáci zabili chemickou municí na severozápadě země šest civilistů, oznámili v úterý syrští ochránci lidských práv, kteří situaci monitorují z Londýna.

Syrský režim údajně používá proti IS chemické zbraně

V Sýrii opět zabíjely chemické zbraně, tvrdí ochránci lidských práv

A jako pěstí na oko je obvinění, které nelze ověřit!

 

Asadova vláda zabíjela opět chlórem    Čt24

Damašek - Syrské vládní jednotky podle aktivistů zaútočily jedovatým plynem. Údajně zabily šest lidí a desítky dalších zranily. Okolnosti posledního útoku není možné nezávisle ověřit. Takže Asad zabíjel, máme jistotu, ale jenom údajnou...


A nebo to přímo hlásila opozice, která je budována z USA (to se tenkrát nevědělo)

Syrský režim údajně používá proti IS chemické zbraně (úplně stejné, jako v Iráku!!!!)

Další odkazy

Utečenci: je exodus do Evropy přirozenou muslimskou rozpínavostí?

 
Z výše popsaného je snad patrno, že bez Rusů se exodus běženců nezastaví a čtyřleté období šíleného zabíjení pod záštitou USA se musí zastavit. Že zloděj křičí chyťte zloděje a zatímco USA zdecimovaly celá území a dnes tam je lidská poušť a smrt, obviňovali z toho všechny státy světa vyjma těch, kteří s nimi zabíjeli vše živé.
 

USA zešílely a my bychom měli zařadit zpátečku! Co když se USA znelíbíme i my?

skenov

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
zdenda
před rokem

Jde o omyl. Jenom jedna pětina imigrantů jsou Syřané !!!

Honza
před rokem

To už se ví, ale jsou nyní nejpostiženější. A když si to přečtu (dneska to píší konečně i jinde, takže to už asi pravda je), musí to být šílený. Proč to ale neřekli lidem dřív a nebýt těhle malých zdrojů, nevíme nic. Je to normální? Kde je pak cenzůra? V Rusku, nebo v Česku?

Honza
před rokem

Snad už se do toho zapojí nejen Robejšek, Klaus, ale i další z jiných států. Proč se nesejdou?

Pavel
před rokem

Jsem velmi zvědavý, jak budou US reagovat. Asi se ještě nějak domluví.

Sůlovská
před rokem

Pod Ruskem jsem se nebála. Byl to zlý život, ale strach nebyl. Hodně jsme se smáli i v práci. Dneska se bojím projít mnoha místy a to tu ještě migranti nebyli!

Zeolit
před rokem

Pouze spekuluji, jak dlouho bude trvat, než se Daeš obrátí proti USA? Jak dopadly Spojené státy v Afghanistánu?
Lobbystická skupina neokonzervativců hraje vabank.

Josef
před rokem

No to máte velkou pravdu, že tato špína světa hraje vabank. Ono jí totiž ani nic jiného nezbývá. Když se podíváte na vývoj ve světě je jasné, že státy a národy, které byly po staletí okupovány a drancovány západními koloniálními mocnostmi, nyní kdy mají potenciál jak ekonomický, tak i technologický, tak tito již mají toho vysávání plné zuby a brání se seč můžou. No a jelikož už funguje obchodování s jinou měnou jak s tím zavšiveným dolarem, a kdy de-fakto si v tomto seskupení jsou všichni rovni, nikdo není jinému nadřazen, tak kam půjdou tito lidé a národy, kteří byli stovky let vykořisťovány? No přeci budou obchodovat a kamarádit s tím partnerem, který jim nevyhrožuje smrtí, což západní mocnosti po staletí prováděly. Kdo se jim odmítal podvolit byl zlikvidován a na nejvyšší posty dosazen ten, který pak poslouchal. Nyní se to ale začíná měnit. A toto je pro ty "nejmocnější" tvrdá rána. Takže musí s touto hrozbou nějak zatočit. A kdo je největší hrozba? No přece Rusko. Ale ne pro ten výmysl, že je rozpínavé a jiné výmysly, nýbrž právě proto, že rusové a i většina slovanů si nikdy, podotýkám nikdy, nenárokovaly podmanit si jiné národy. To je právě ten paradox. Napadají rusáky za to, co sami do teď konaly a svět jim to má zbaštit. No a tito špinavci topící se v takovém majetku o jakém se nám ani nesní, se tudíž neštítí ničeho a nikoho jim není líto. Vše organizují jen za tím účelem odvrátit tuto hrozbu - aby se obchodovalo s jinou měnou a aby si všichni byli rovni. Tohle přeci nesmí nastat, protože jen oni jsou ta světová elita a jen oni mají právo na to řídit tenhle svět. A jak už jsem psal nyní záleží jen na lidech, zda se nechají stále donekonečna oblbovat žvásty těch amerických nenažranců, či odkud vlastně jsou. Záleží na samotných evropanech, zda se nechají do nekonečna ovládat a řídit se těmi nenažranci, a nechají se zlikvidovat těmi, kterým je to jedno jak lidé žijí a kdo umírá pod jejich palbou. Těmi jenž je jedno že zavraždili miliony dětí, žen a starců. Toto jsou totiž lidské hyeny a svět by se jich měl zbavit. A čím dřív tím líp. Neboť tyhle zrůdy jsou pro svoji nenažranost schopny obětovat vše třeba i lidskou civilizaci jako takovou.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...