Haló Babiši, Kovando, Michle, Kohoute, Macháčku, domůůů! Dějí se zázraky...

 

Kde hledat logiku?
Kde hledat logiku?

 

Česká ekonomika úžasně pracuje, jsme nejlepší v Evropě, září naši excelentní ekonomičtí odborníci.

 

Kdo ten zázrak učinil?

Páteční první předběžný odhad Českého statistického úřadu všem vyrazil dech.  Ve druhém kvartále HDP meziročně vzrostl o 4,4 procenta. "České hospodářství zažívá neočekávaně silný boom, za kterým stojí především zpracovatelský průmysl následovaný všemi dalšími odvětvími," říká Petr Dufek, hlavní ekonom ČSOB.

No, jak pro koho...

České domácnosti dlužily bankám v červenci o osm miliard více než v červnu. Oproti loňsku dluhy stouply o 68 miliard. A dluhy podniků v červenci proti červnu o 20 miliard, meziročně o 82 miliard. Výrazněji meziročně stouplo zadlužení podniků a to o 8,2 procenta. Objem dluhů domácností se oproti loňsku zvýšil o 5,5 procenta.
Zdroj: http://www.denik.cz/ekonomika/dluhy-domacnosti-v-cervenci-stouply-o-8-miliard-na-1-295-bilionu-korun-20150831.html

Zdroj: http://www.denik.cz/ekonomika/dluhy-domacnosti-v-cervenci-stouply-o-8-miliard-na-1-295-bilionu-korun-20150831.html

Je to prostě záááázrak!

Růst české ekonomiky je prostě zázrak

„Česká ekonomika patří mezi nejrychleji rostoucí ekonomiky na světě. Růst je patrný v podstatě ve všech sektorech ekonomiky. Dnes zveřejněný měnový přehled za červenec jenom potvrdil, že úspěšný byl z pohledu české ekonomiky i vstup do druhého pololetí," uvedl hlavní ekonom Komerční bank Jan Vejmělek.
Zdroj: http://www.denik.cz/ekonomika/dluhy-domacnosti-v-cervenci-stouply-o-8-miliard-na-1-295-bilionu-korun-20150831.html


Co tam máme dalšího?

S Ruskem je to katastrofa. Podle čeho lze soudit? Že ekonomické servry nepíší už ekonomické údaje, ale věnují se politickým úvahám, jak vlastně měl bojovat Krym, Ukrajina a USA... Měla se Ukrajina na Krymu bránit? A ve zpěvnících možná budou matematické úlohy, neb Valachová coby ministryně sice pláče nad vzděláním dětí, avšak starosti, jak budou prospívat dívky, pokud by se dle bývalého ministra Chládka zavedla maturita z matematiky nevěstí nic dobrého.

Nebylo by lepší zrušit všechny náročné předměty a ponechat pouze surfování po internetu, módní trendy a filmy o souložení? To by ukončilo školu s diplomem 100% žáků a můžeme zrušit i všechny zvláštní školy...


A na závěr z Rakouska obrovská naděje - děkujeme, děkujeme, děkujeme!

Ukončeme dotace

zažádala ministryně vnitra Johanna Miklová-Leitnerová. Zemím, které by kvóty odmítly, by nechala omezit přísun peněz z Bruselu: je třeba omezit kvóty a dotace na země, které uprchlíky odmítají. Vážená pani rakouská ministryně, ani nevíte , jak nám mluvíte z duše. Kéž už by to bylo zítra. Naše vláda musí přitvrdit.


A tak nepřekvapí, když v  v Los Angeles  MTV ovládla Taylor Swiftová a zhulený raper Kanye West: Vím, že se hodně řešilo, o čem tohle video je, ale jsem moc ráda, že v roce 2015 žijeme ve světě, kde si kluci můžou hrát na princezny a holky na vojáky," komentovala pětadvacetiletá zpěvačka své dílo. Spíš dílo je samotná zpěvačka, na které se asi podepsal americký syndrom blbosti.

Ano, z Ameriky se stává předvoj zázraku. Ještě štěstí, že tam nemusíme být...

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Věra
před rokem

Nádherně popsané, ale žádný zázrak to není. Každá ženská (slušná) to musí zvládnout lépe.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...