A ten, kdo nejvíc krad, byl sociální demokrat, aneb když se spolčí komunisti a ČSSD

Přesně tak to dopadá, když se spojí komunisti a ČSSD. Každý rozumný před tím varuje, ale Rath byl chytřejší (údajně) než všichni kolem a také tak jednal.

Těm, co tvrdí, že se jedná o pouhých sedm miliónů, zatímco jinde je to mnohem víc: (Např. bloger Matějka)

David Rath. Dar z nebes pro Kalousky, Vondry, Palase, Bartáky...

... To není sedm miliónů. Ty jsou denní (měsíční) provize. Zde se točí peníze přes granty a dotace v řádech desítek a stovek miliard a jenom "Rathovo" (Hostivice u Prahy) spolkly stovky miliónů korupčních peněz.

A není to jenom Rath. Všechny kraje se potýkají se "zatýkáním". Ústecký kraj hejtmanky Vaňhové, jihočeský Zimoly, západočeský... A co Palas a jeho kraj, kdy samo ČSSD ho nechce už nominovat?

Jasně, jenom hlupák se bude teď otírat pouze o ČSSD, komunisty a levici

Jenomže zatímco pitomost "Klausovo pero" zbouralo rekordy odsudků a sám Klaus řekl, že by si za tuto volovinu nechal useknou obě ruce, zde leží dotace a granty ve stovkách miliard na ulici ladem a bylo otázkou času, kdo si první nějaké stamiliony utrhne. A kdyby nebylo dotací, nebylo by "Rathů, Palasů" a dalších podvodů včetně Řebíčků. A to nikdo poctivý a slušný zapřít nemůže: pravice v čele s Václavem Klausem na obrovské zneužívání nesmyslných dotací upozorňuje léta a žádá je zrušit!

Stejně jako čachry se zelenou naftou, dotace na solární panely, biolíhy a bioplyny, výjimky pro bohaté, kteří nakonec přes daně zaplatí méně, než chudí, stravenky a obrovské úniky do Francie přes SODEXO PASS legálně...

A nikdo slušný z nás nemůže ministru Kalouskovi upřít, že to zakázat chce. Kdo je proti a kdo to brzdí, víme všichni: ČSSD a komunisté.

A to je důvod, proč raději volit pravici, než levici. Nikdo soudný nebude tvrdit, že levičák krade víc, než pravičák, byť je toho Rath a parta ČSSD + KSČM ve středočeském kraji dnešním důkazem.

Jenomže tyto obrovské úniky, zlodějny a pokušení dělá systém, který nekontrolovatelně přerozděluje. A zrušení tohoto zkorumpovaného, zkorumpovatelného a zlodějského systému skutečně blokuje pouze levice. Jedině proto a pro nic jiného bychom měli volit pravici, nikoliv proto, že Řebíček či třeba Vondra by byli lepší, než Rath či Palas s Grossem. Ale když jim nedáme příležitost, tak krást nebudou moci. Alespoň zde ne! Hříště se zmenší.

Volme proto pravici a nebo. Nebo:

 tlačme na všechny strany, aby tento zrůdný systém zrušily. A kdo to odmítne, toho vykroužkujme, toho nevolme. Rath s pistolí, elektrickým obuškem a sedmi milióny, krytý ČSSD a komunisty  za zády, nechť je pro nás mementem!

P.S. David Rath v tom nemohl být sám, dokonce ani pouze sedm jeho přátel. Hostivice jsou důkazem a o pochodech peněz si tam cvrlikali ptáci na střeše, nejenom dvě jeho manželky...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...