Nadšení, s kterým vystoupil v televizi s Transparenty o DP Praha vypadalo tak věrohodně, že by si mohli všichni říct: konečně sestoupil Bůh na Zem a potrestá všechny gaunery.

Řecko ano, Řecko ne, změkčíme Řecku a přitvrdíme, tanečky, škádlení a úsměvy, cukr a bič, i když každý ví, že Řecko padnout nemohlo. Teda mohlo, ale Francie a Německo by utrpěly strašné ztráty!

Ne, není to náhlé hnutí mysli, samozřejmě je ve Spartě trenér Lavička. Jenomže se opakuje stále stejný scénář a jedině majitel Sparty Křetínský to pochopil: druhý rok po dosazení tvrdého teoretika Hřebíka se dostavují výsledky!

A Vaše vyjádření tomu nepřispívají. Asi všichni se shodneme, že Vaše upozornění: „Pokládám tento krok ministra vnitra, učiněný jistě s vědomím premiéra, za věc, která destabilizuje situaci nejen v policii, ale i na celé naší politické scéně," vnímáme všichni podobně.

Komiks party Věcí veřejných a Radka Johna pokračuje dál. Žádáme zrušení imunity pro všechny poslance mimo poslanců VV

Firmy prodávající zboží na předváděcích akcích pro seniory přišly s fíglem, jak obejít novelu občanského zákoníku. Ta jim znemožnila používat trik, kterým při dodání zboží až do domu mohly zákazníky připravit o možnost odstoupit od smlouvy. Prodejci si ale rychle našli nový. Zákazníkům dávají podepsat, že jim prodané zboží budou i opravovat.

 

Veřejnost znala Davida Vettera jako pěkného chlapce s hustými černými vlasy a velkýma, tmavýma očima. Jako statečného kluka, který radostně snášel izolaci uvnitř plastové bubliny.

Policie zajistila část peněz z účtu advokáta obviněného poslance Davida Ratha. O jak velkou částku jde, nechtějí kriminalisté ani právník Adam Černý komentovat.

Hodnocení "B" mají stejně jako Singer i guvernéři v Norsku, Švédsku, Turecku a na Ukrajině, "A" nezískal v Evropě nikdo.

 

Sem tam si Izraelec cvičně zabije palestinské dítě, sem tam si Izraelec cvičně zabije Araba z Palestiny. No a co? Stejně se svět bojí a nic jim neudělá, zatímco Araby zmasakruje. Že Izrael má nejmodernější armádu, přestože skoro nic světového nevyrábí, nerostné bohatství nemá...

Už jsme si zvykli, že co ďábelské jest, od Jančíka a ODS na Praze 5 jest. Jenomže když se jedno po druhém rozkrývá, najednou hodně věcí vypadá jinak. Co vypadá, skutečně je!

Absurdní a zvrácený verdikt cyklistické asociace, která je hodný vyhlášení totalitních režimů: dokaž svoji nevinu, nebo budeš zatčen a potrestán. Inkvizice, která nehledá pravdu, ale její právo je rozhodnout: dokaž, žes nezabil….

Genderové aktivistky pod heslem: všechny ženy jsou vlastně muži oslavily další vítězství - Exkluzivní právo nosit známé zelené sako jako první získaly Condoleezza Rice a Darla Moore.

Soud na Šrí Lance v úterý odsoudil tři francouzské turisty k šesti měsícům vězení s pětiletou podmínkou za urážku náboženského cítění buddhistů. Jedna ze dvou žen políbila sochu Buddhy, jejich průvodce pak božstvo napodoboval.

 

Asi žádný táta si nechce připustit, že jeho syn je zločinec či gauner. Že žije záhadně u „dvou manželek“, že jeho podlé politické výstupy už jsou hluboko za hranou, že jeho osobní ambice jsou víc, než celá společnost….

Drama na pokraji války, které přivedlo do pohotovosti tajné služby obou zemí nese jméno republikánský kongresman za stát Kansas Kevin Yoder. Jeho strašný, neomluvitelný čin, který málem ohrozil bezpečnost státu Izrael je jednoznačný: v noci si sundal plavky a s manželkou se koupal v Galilejském jezeře....

Na pět roků do vězení poslal soud v americkém státě Texas 28letou středoškolskou učitelku, která měla ve svém domě opakovaný pohlavní styk s pěti svými 18letými studenty. Vdané matce tří dětí hrozilo až 20 let za mřížemi. Soud okresu Tarrant v pátek o výši trestu rozhodoval téměř tři hodiny, upozornil server Huffington Post.

"Samozřejmě se nejedná o jednorázový úkaz, je to pokračování atmosféry rasového pronásledování," cituje Gvarjahua izraelský deník The Jerusalem Post. "Musíme se vypořádat s židovským terorem stejně jako s arabským."

Americké úřady vyšetřují německou Deutsche Bank a několik dalších velkých bank kvůli transakcím souvisejícím s Íránem a dalšími zeměmi, které čelí mezinárodním sankcím. Informoval o tom list New York Times.

To, jak funguje pražská politika ODS je už skutečně za hranou a ne nepodobná trapnostem Věcí veřejných pod Radkem Johnem, což se odráží i na Praze 5, kde zaměstnanci (poctiví, co po čistce zůstali) stále více volají s povzdechem: "Kdyby se Jančík vrátil". Není to tristní?

Hnus, který ovládl senát a především další kolaborace ČSSD se zlodějskými bolševiky nemá obdoby. Ani po šedesáti létech se potomci politických zrůd nemění a varování, že komunistická strana je neměnná a i potomci kolaborantů s KSČ mají stejné myšlenky, jako jejich otcové, dostává faktické obrysy!

Velmi dobře to popsal ekonom Pavel Kohout: "ještě jsem neviděl, že by se zhrouitil stát, který více šetří. Ale zato na dluhy ano"!

I investoři se ale začínají chovat iracionálně, když například dobrovolně investují do produktu, o kterém ví, že na něm nakonec prodělají.,,Paradoxy přináší každá krize na finančním trhu a ani tato není výjimkou," říká hlavní ekonom UniCredit Bank ČR Pavel Sobíšek.

Server IHNED.cz přináší některé jejich příklady.

V pondělí byl zahájen festival úchyláků  Prague Pride. Proč ty paní které tam jdou, mají na „pipinkách“ připnuté ty veliké „bimbásky“ a proč se tolik pánů společně líbá?

Základní pravidla šchity

Po šchitě se obvykle tělo zvířete ještě chvíli pohybuje – tyto pohyby označované jako pirkus jsou považovány za projev činnosti odumírající nervové soustavy a v případě sanitární porážky nemocného nebo poraněného zvířete slouží jako doklad o tom, že zvíře nezemřelo ještě před porážkou.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...