24 hodin trvalo, než Babišova Lidofronta sjednotila názor na střelbu na Majdanu

 

 a srovnala krok s národní frontou eurozpráv státních dle Poučení z krizového vývoje v kapitalistických zemích. (Teda, co to melu, původně kapitalistických zemí na západě, dnes už jako následnících RVHP).

Dokonce už víme, že originál delší nahrávka je sestříhaná, zatímco kratší je originál. A že rozhovor je autentický, ale pouze k ošálení těch, co odposlouchávali…

 

Takže těm hlupákům, co si jsou jisti, že se někdo raduje v okamžiku, kdy Rusové obsadily Krym, prozradím: zaslepenost je neuvěřitelná. Nikdo nemá radost. Ale pragmaticky bylo jasné, že když USA stále utahují kruh kolem Ruska a přibližují základny, jednou Rusku dojde trpělivost. USA se cpaly do Asie, Afriky, do Polska, Rumunska, Estonska, Lotyšska, Litvy a lidem to připadalo přirozené. V okamžiku, kdy se USA přiblížily na dostřel do Gruzie a nyní dokonce přes Ukrajinu a Černé moře na hranice Ruska, muselo vedení tohoto státu tvrdě reagovat.

 

Pokud si místo hloupých urážek vezmete do ruky mapu a označíte body, jak se Pentagon pozvolna roztahoval do celého světa, rázem zjistíte, že už to jako obranná mise nehraje.

Samozřejmě že si pamatujeme, co tady bolševická nomenklatura s SSSR za zády prováděla. Ale doba se změnila. Kdyby tenkrát někdo proti Kremlu jenom cekl, už by nežil, nebo byl v Gulagu. Dnes si šlapky nejenom sundávají trička, ale sprostě řvou proti státu a vedení v kostelích, dokonce na veřejném prostranství kde jsou děti dělají prasárničky a trestu za tyto dobytčárny říkají politická šikana. Stejně, jako když Biomasová zelená Kateřina řvala o pomoc a přitom kopala bezmocného policistu, kterému trvalo léta, než se obhájil.

 

A zatímco tyto pohrobky východní a balkánské kultury východ vyhání pryč, západ je nadšeně vítá a bere je jako hrdiny (hrdinky) odboje. Pornem proti Putinovi je novodobé heslo šlapek a západní státníci na to slyší. Stejně tak, jako když bolševici zakazovali nahotu a měli ji plné skříně ze Švédska. A stejně zvrácené jako zákaz Karafiátových Broučků  daný na index v USA prý pro sexismus, aby mohly být veřejně hrané zvrácenosti řezání žen motorovou pilou a další bestiální vraždy. A ten z východu, co to kritizuje, je zaostalý a nekulturní barbar…

 

Jděte do háje s těmito zvrácenostmi. Nevidím rozdílu mezi teplákovým křupanem z Ukrajiny a žvýkajícím blbem s nohama na stole z USA.

A jestliže každý pohled na holku je sexistický a pornoprůmysl jede na 200%, tak s takovouto pseudomorálkou jděte k čertu.

A aby základním projevem západní kultury byli Breivikové, střílení ve školách, zatímco za plácnutí na zadek nezvedenému potomkovi je kriminál,  povinnost milovat černocha víc, než bělocha, byť výběr partnera už století nemají být rodiče, natož stát, tak s takovou pseudomorálkou už jděte do hajzlu. Do slova a do písmene.

Já jsem Čech a Čechem zůstanu! A milovat dnešní západ jenom z nostalgie prostě odmítám. Dokud to nedoprovázejí činy, které chrání, nikoliv ničí!

 

P.S. Velmi dobře vím, že někteří vidí zabrání Krymu jako paraelu s rokem 1939 apod.. I mě to v první chvíli napadlo. Pak jsem se uklidnil a šel o úroveň výš, podíval se, jak strategie Pentagonu a USA začala obkličovat Rusko viz nahoře a prosté srovnání mi začalo silně kulhat. Prostě spravedlnost vidím na straně Ruska, byť mezinárodní právo s tím nesouhlasí. To nezohlední trendy a vývoj, já ano.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Odjinud, sorry, ale ten blog stojí za přečtení...

http://miroslavcervenka.blog.idnes.cz/c/...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...