Kolosální zlojed, nebo zloděj?
Kolosální zlojed, nebo zloděj?

Kolosální zlodějny, na které jsem upozorňoval velmi dlouhou dobu, se konečně začínají dostávat do hledáčku těch, kteří to měli z popisu práce dělat jako první: kriminalisté a experti na ekonomickou zlodějnu. Byť se dá napsat s úlevou: konečně!

 

Tento rozhovor poskytl nejprestižnějšímu deníku uznávaný historik Karlovy univerzity. Nechává se prý unášet zlostí a pocitem ponížení.

To je poslední, zatím nezveřejněná odpověď z ministerstva financí, než byl "realizován puč" na Nečasovu vládu.

Blbost kvete? Ne, poučný příklad, jak zfanatizovat dav a země na svoji stranu. A zapomíná se, kde byly základny USA před rokem 1960 a dnes. Nestálo by to za skutečnou a poctivou analýzu?

Jednostranná slepá cesta je vždy cestou do pekla v lidské společnosti a voliči ze Slovenska Fica prokoukli.

To Klaus neřekl!
To Klaus neřekl!

Byť je velice sporné, zda jsou „Anýžové“ idioti, či grázlové a spoléhají na horší dohledatelnost starších textů.  Dokažme, že lže!

Kapitola 12

 

Kdy skončil „trh bez přívlastků“(neviditelná ruka trhu)?

 

V okamžiku, kdy zbytečnosti přestali sponzorovat bohatí, ale nařízením vlád na ně strhávají  z platu chudých.

Nechme tentokrát přesná data stranou, ať si s nimi pohrají experti a statistici. A Obamův tyjátr s hvězdnou flotilou špiček EU jako výstrahu. Ale před čím?

Asi pochválíme sněmovnu za schválení všech bodů. Zvítězil rozum, nikoliv fanatismus.

Utahuje se smyčka kolem miliardáře Janečka a "Nadace kolem Korupce"? Zjistí se, že je stejný podvodník jako pirát z Prahy Viktor Kožený?


Ne malé, ale velké sobotní zamyšlení. Nad svobodou, nad neuvěřitelnou demagogií, kdy ti, kdož hájí totalitu, napadají druhé od výrazů škůdci až po nácky a fašouny. Nad zvrácenou hodnotou svobody a nesvobody. A nebojme se je pojmenovat. Pojmenovat škůdce svobody, byť se za svobodu skrývají!

Každý, kdo nevyje s vámi, je odepsán, ukamenován a postaven ke zdi jako kolaborant? Vy se chováte jako bolševici a nacisti, co odmítáte argumenty a jenom nálepkujete, jenom náckujete!

 

Když se o tom šuškalo před několika měsíci, vypadalo to jako naprostá ztřeštěnost, nebo podraz bulvárního Blesku. Jenomže od té doby uplynulo mnoho měsíců a rozhovory, které dává Karolína Peak, prokazatelně ukazují jediné:

 

Nejkatastrofálnější je zjištění, že u nás totálně selhala demokracie a svoboda. Že absolutně nemůžeme věřit státním (pod názvem veřejnoprávním) médiím a úředním orgánům. 25 let po pádu totality je to strašné zjištění.

 

Po pádu Nečasovy vlády se Českem vydírání zaměstnanců šíří jako lavina

Paradox, fraška, nebo důkaz, kam se vrhnou levicoví kapitalisté, když odbory si hrají na politiky a odborovou prací jsou politické pašalíky?

 

Přímo z Krymu píše tato hrdinná zahraniční redaktorka, neohrožená bojovnice Fronty nové, Fronty šéfredaktorky Slonkové. A tito noví bojovníci společně s Lubošem Palatou zaměřené na duši krásnou, duši Ukrajinskou…

Neuvěřitelné, ale co započal Hitler, dokončí Angela Merkelová. V následujícím textu není nic zmanipulováno, vše jsou autentické fakta. Pokud by někdo nezpochybnil, že je Německo ústředím a ostatní pouze satelity dokončené německé rozpínavosti! Ale tvrdit, že je Německo v EU na vedlejší koleji ekonomické či politické si snad nedovolí nikdo. (z veřejných zdrojů, odkazy vloženy)


 

Vážený pane prezidente Zemane

 

Když jsem Vás slyšel poprvé v roce 1989, nadšeně jsem zatleskal. Když jsem slyšel Váš projev k vyslovení důvěry vlády Bohumila Sobotky nyní v roce 2014, opět jsem zatleskal. Vaše moudrá slova, pane prezidente, se mi hluboko vlila do srdce.

 

Těžko se ubránit dojmu, že sama příroda ukazuje, jací jsme hlupáci. Že si necháme nabulíkovat vše, abychom posléze lomili rukama, co jsme zase odsouhlasili a čemu jsme uvěřili.

 

Hodně lidí se ptá, jaké mohou být příčiny pomluv o nastupujícím socialismu v USA a proč Václav Klaus byl v nemilosti vládních špiček USA za kritiku.

 

Žádám s okamžitou platností, aby státní zástupci Zeman, Bradáčová a Ištvan nekličkovali a konali! A aby okamžitě zatkli každého, kdo je proti Evropské unii!

 

Dle ukazatelů to stále více vypadá, že ano a tím nástrojem mohl být triumvirát Zeman, Bradáčová, Ištvan – státní zástupci! Porovnejme si ukazatele, které se nyní upřesňují na pozadí obrovské krize a výsledků USA.

 

Takže už začíná být jasné, proč komunisté nemohli odolat. Tak silný odboj ze všech vrstev prostě nemohli zvládnout.

 

Izraelský velvyslanec  otevřel "horkou linku" s ukrajinskou ultra-nacionalistickou stranou

Dohoda má prý za cíl "zabránit provokaci" a odsoudit prý antisemitské tendence ukrajinského nacionalistického tábora.

 

 

Ale zvedá se mi žaludek nad Obamou, zločinci Stalinem  a Hitlerem! I když ta pravá americká svoboda přestávala za Bushe staršího a mladšího, totální zvrat přinesla až éra Obamy!

 

 a srovnala krok s národní frontou eurozpráv státních dle Poučení z krizového vývoje v kapitalistických zemích. (Teda, co to melu, původně kapitalistických zemí na západě, dnes už jako následnících RVHP).

Po stránce teorií jeden z nejlepších ekonomů. Nesouhlasím po každé s jeho predikcí ekonomických pohledů, kdy spoléhá především na výpočty a já zohledňuji velký význam zpoždění "davu a jeho rozhodnutí", ale ekonomické znalosti má skvělé.

Zločin, který rozjel prezident Zeman, teprve nyní začíná dostávat jasné kontury. Díky krizi na Ukrajině totiž můžeme pochopit, jak naše peníze, které si našetříme, bude moci božská EU bez našeho souhlasu použít!

Rozhovor estonského ministra zahraničí Urmase Paeta a šéfky diplomacie EU Catherine Ashtonové zveřejnila ruská státní televize RT. Pravost telefonátu potvrdilo estonské ministerstvo zahraničí.

USA a EU připravovaly euromajdan v ukrajinské metropoli po několik let, prohlásil v interview pro mezinárodní televizní kanál Press-TV bývalý pracovník americké rozvědky Scott Ricard. Podle jeho slov přesáhly přímé státní výdaje USA na protestní akce v Kyjevě 5 miliard USD.

 

 

Už jste někdy, především vy mladší slyšeli, co to bylo umět číst mezi řádky za bolševického teroru? Dějiny se stále opakují a nezlobte se, že vám ukáži na jednom učebnicovém příkladu, jak to fungovalo a opět se vrací. Ve zpravodajství a informacích se pohybuji celý život, takže nemohu přenést přes srdce, jak jsme zase opět ohlupováni.

 

 

Najednou za Nečase a ODS nebylo vše tak špatné, Stanjura zločincem nebyl a ani generální ředitel ŘSD Čermák nebyl ten nejhorší?

 

Dlouhá léta jsem si Vás vážil. A musím si i přiznat, že neznaje pozadí, jsem se ve Vás stejně jako v poslanci Pospíšilovi hluboce mýlil a zklamal. Ve Vašem případě pouze nevím, zda je to před, či po diskuzi a odstoupení na funkci „prezident České republiky“.

Hřivna má prudký pohyb už dnes (začala včera). Cena ropy a plynu půjde prudce nahoru. Nyní už začíná. Kerry už tři týdny propaguje po euroasii, jak musíme rozjet ekologické projekty za záchranu země, zatímco doma rozjíždí totálně břidličnou těžbu a za chvíli bude vyvážet.

 

Jak ten západ dopadl, že je Putin a Medveděv vyučuje v demokratickém přístupu k občanům? Svět se nějak zvrátil.

 

Protože Česká republika má přísnou cenzuru na jakýkoliv jiný názor než předepsaný názor nejvyšších kruhů vedení EU a vůdce války USA, byl rozhovor náročný. Na otázky odpovídá první místopředsedkyně Evropské komise Catherine Ashtonová a stálý předseda Evropské rady, neoficiálně prezident Evropské unie Van Rompuy.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...