Možná by bylo dobré připomenout, že Václav Klaus napsal knihu. A hlavně, kdy tu knihu napsal. Protože s ní souvisela nenávist k myšlence, kterou Václav Klaus razil. A Angela Merkelová včetně bruselské honorace vydávala přímo nenávistné skřeky.

 

Evropská unie před rozpadem nutí eurofanatiky ke stejným metodám, jako komunismus straníky před jeho pádem. A to je strašně nebezpečné. Bém za Opencard být odsouzen nemůže stejně jako komunisté v roce 1989. Tedy, pokud funguje demokracie a právo!

Záhadně věci se nyní dějí na naší politicko-policejní scéně. A co autenticky se objevilo. Za prvé: že policie už dostává do kleští sama sebe a že restituce jsou podle "Paroubkových" průzkumů"... A Ukrajina?

 

To, co se stalo v Kyjevě, má mnoho poloh, ale má i hodně ponaučení. Ukažme si některá, dokud je máme v paměti.

 

To co zažíváme poslední dobou, kdy nepronikne ani hlas jedné z nesvářených stran na Ukrajině  je na stejné úrovni, jako stalinistický režim dezinformační kampaně, posléze pronásledování a vražd

 

Až utichnou vášně a bude se hledat, co zavinilo krutou nenávist, mnoho mrtvých a zraněných, není třeba složitého hledáni. Mezinárodní soud v Haagu má usnadněnou úlohu.

možná se nám naše peníze podaří získat. Budeme jednat a musíme být vstřícní.

 

 

Lidé vytrhávají dlažbu a stavějí kolem Bílého domu barikády. Kličko dostává podporu Putina, ozbrojená stráž Obamy hnutím Occupy Wall Street je zastřelena a svět vyhrožuje, že v případě, kdy Obama použije střelné zbraně, budou USA rozděleny a Obama tvrdě potrestán. Zatím se zablokují veškeré finance, které bohatí v USA mají…

 

Způsob, jak čtenáři a především diskutéři na iDNES reagují na goebelsovskou propagandu gaunerů typu Palaty , sovětských zpravodajců ukrajinských a Evropské socialistické internacionály jsem po dlouhé, velmi dlouhé době překvapen, možná šokován.

 

 

Samozřejmě že glosy a komentáře. Ale nyní začíná to hlavní, které bylo započato za ministra Kalouska: rozplétání neuvěřitelné zrůdnosti zvané „Evropské dotace“.

Nové vedení, styl a jasnější vyjadřování (vymezování) proti nesmyslům z EU se asi začínají ODS vyplácet.

Kdo si myslí, že je to vtip, hluboce se mýlí. Za malého pinďourka či malé ruce dostanete odškodnění. Jde totiž o

 nepřímou diskriminaci na základě pohlaví

Jiří Pospíšil je velmi hodný, upřímný a poctivý a určitě mu ODS ubližovala za homosexuální sklony, neslo se dlouho éterem. Ti pravičáci se tak prostě chovají....

 

vyřvává Zaorálek, Palata z Mf Dnes, šéfka diplomacie Evropské unie Catherine Ashtonová , Bílý dům i německý ministr zahraničí Frank-Walter Steinmeier …

 

Poslední dobou se už nedá rozeznat, jestli je větším zločinem nechat peníze podezřelým lidem napojeným na zakázky, nebo nechat dělat policii a státní zástupce co je napadne bez naprosté kontroly!

Ne, to není blamáž, ale zločin a lidé za to zodpovědní by měli dostat trest, navržený nevinným - deset let odnětí svobody natvrdo!

 

Jak dalece je prezident Zeman vzdálen hloubce myšlení, poznáme z jeho vyjádření na „jásot“ obyvatel, kterým má za humny vyrůst kamionová šílenost značky „Amazon“.

Takže to, co se o Pospíšilovi šuškalo a bylo třeba potvrdit, naznačil sám Pospíšil v diskuzním pořadu Partie s moderátorem Janem Punčochářem na Primě.

 Dalo by se zesměšnit: zatáčka strom a fízl, jak se to rýmuje. Zatáčka je vpravo, strom je samý dřevo a fízl je střevo, jak…..


 

Tvrdé direkty dostává až skoro nacistická propaganda špiček těchto dvou institucí (vlády to nejsou, protože jdou proti lidu) každým dnem, kdy pravda vychází najevo!

Oficiální, nezkreslená a tvrdá statistická data: výsledky testů čtenářské a matematické gramotnosti 2 598 českých deváťáků (ročník 1987) v mezinárodním výzkumu PISA (dělá se v zemích OECD) prokázala,  že holky mají dvakrát větší šanci získat jedničku z matematiky a téměř pětkrát větší šanci na jedničku z češtiny než chlapci. A to i navzdory tomu, že dívky mají v testech PISA v matematice obecně horší výsledky.

 

Byť se o "zvláštní vrtkavosti" náchylné k různým absurdním příklonům v době průzkumů nedá pochybovat viz Fischer, který byl v den nástupu do senátu pasován občany jako nejprospěšnější politik, byť ani nestačil ještě zvednou ruku, poslední průzkum už je totálně za hranou!

Odkud je převzato? Články píše Karel Havlík spolu s dalšími autory. Celý projekt pak zaštítil miliardář Karel Janeček. Ten patří do nové generace miliardářů, kteří nezbohatli na privatizaci.

 

Humbuk, který psaním petic a demonstrací rozvířili proizraelští fanatičtí aktivisté, bere pozvolna za své. A stále a stále je vidět, jak jsou lidé nepoučitelní a vždy naskočí na každou blbinu.

Putin je zrůda, klidně by obcoval se ženou. Hnus a zvrácenost! Nepřipusťme tyto zvrácennosti, žádá i OSN! Zakažte styk mužů a žen! Ukončete tuto porverzi!

 

Kdo z nich je lhář?
Kdo z nich je lhář?

Na čt 24 řekl oficiálně nový ministr vnitra Chovanec: děkuji Lessymu, za velmi dobrou práci, děkuji Červíčkovi za velmi dobrou práci.

"Naše ekonomika není v depresi, naše ekonomika trpí maniodepresivitou a to je úplně jiná nemoc," říká Sedláček. Něco na tom je....

 

 

Ministerstvo práce a sociálních věcí začalo opět proplácet kurzy, které jsou náročnější než klasické maturity a délka zkoušky je kolem dvou hodin.

 

 

Mládek na setkání v Dobrovízi podotkl, že kdyby byla taková příležitost na severní Moravě, byla by přijata mnohem pozitivněji.

 

Čekal jsem pár dní, zda se někdo po rozhovoru s Barborou Tachecí v Mf DNES neozve, ale buď  to všichni berou jako politické kecy, nebo už rezignovali na spravedlnost.

Jediná demokracie je pálení pneumatik a vykrádání obchodů, nikoliv svobodné volby, hlásá tato pokroková skupina.

Strašné dluhy USA ženou zahraniční politiku do šíleností, které mohou ohrozit celý svět. Hlavně když mohou vyvážet zbraně a Pentagon má zisk. A totální embargo EU a USA má zabránit šíření jakýkoliv informacím.

 

Neuvěřitelný příběh se zrodil v Krušných horách, kde lyžování je pro veřejnost spíše pomocí lidovou, než vysoce výdělečnou a lukrativní. Pokud? Pokud nemáte jiné záměry, jak je u špinavých podnikavců zvykem.

Na žádost aktivisty o zrušení koncesionářských poplatků je sem ještě jednou vložena osobní výzva. Pro úplnost je dole pod čarou vyjádřen i jiný názor.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...