Obama: a zítra jsi na řadě ty, blbečku! I s atomovou bombou!

 

Jestliže má v rukách dementní administrativa USA v čele s CIA nejmodernější zbraně a je vláčena za ucho vládci z Pentagonu, řízena finanční výhodností mocných bank a nikoliv zárukou míru, skýtá to děsivý pohled na planetu Zemi!

Walesa, já, soused, stará Blažková – my všichni žádáme atomovku. Proč ne? Sice ji „nemá Izrael“, ale chce ji i Porošenko, Jaceňuk, fašisti z Majdanu . Chce ji vážně Walesa. Tak proč ne já či stará Blažková?

 

Že je to ujeté? Je, bohužel ve stejném stylu „jede“ i vládce z USA!

 

Předložme si rychle fakta, jinak to bude jako primitivní text ubohého bulváru!

Včera těžký nepřítel západní civilizace Bělorus Alexandr Lukašenko a Bělorusko.  (31. 1. 2011 - Brusel - Evropská unie se dnes rozhodla uvalit sankce na dlouholetého běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka)

Zdoj: Lukašenko nesmí do EU — Svět — ČT24 — Česká televize

4. 6. 2013 - Spojené státy představily nové sankce, které uvalí na Írán.

Zdroj: Obama schválil další sankce postihující Írán. USA tentokrát ..

 

Společně proti Západu

„Pokládám vás za jednoho ze svých nejlepších přátel.“ Tato slova pronesl na adresu běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka íránský prezident Mahmúd Ahmadínežád, který do Běloruska přicestoval na dvoudenní návštěvu. Oba muži si znepřátelili Západ a patří k nejizolovanějším politikům na světě.
Lukašenko slavnostně oznámil, že jeho země zahájí aktivity na íránském ropném nalezišti Džofejr a  poděkoval Ahmadínežádovi za „výjimečnou podporu“.

Zdroj: Společně proti Západu | Zprávy ze světa | www.lidovky.cz

 

Za rok je vše jinak, z nepřítele je přítel USA a naopak!

I když….: ještě v červnu NYT: Německé Commerzbank hrozí v USA pokuta kvůli Íránu

 

A pak nastane září, naši podnikatelé se netrhnou v Bělorusku, naše podnikatelská delegace odletěla do Íránu. Už se ledy lámou, už se jedná Reuters: EU plánuje dovoz íránského plynu, pokud se zruší ...Bělorusko se stává zaslíbenou zemí, přes kterou do Ruska putuje zboží Do Ruska dál proudí polská jablka, převlékla se za běloruská

 

A co další fronty USA?

Podle televize NBC News byly nasazeny bojové letouny a dálkově ovládané bezpilotní stroje, které zasáhly ropné rafinérie. Ropné rafinérie!! Terčem útoků se stalo 12 ropných zařízení, potvrdil mluvčí Pentagonu kontradmirál John Kirby stanici CNN. Jsou prý zdrojem. Ale komu prodávají, když nikam nemohou, pane Obamo?

 

A dokonce i Tunisko!

18.02.2014  V únoru !!! nabízel John Kerry Moncefu Marzúkímu při návštěvě Tuniska zbraně a nespecifikované vojenské stroje.

25.září 2014 jde do světa zpráva: Islamisté si v okolí nejvyšší hory Tuniska Džabál aš-Šanábí, vysoké přes 1500 metrů nad mořem, zřizují tábory. Od července zahynuly v bojích desítky tuniských vojáků. Najednou prezident Moncef Marzúkí žádá o dodávku bojových helikoptér Black Hawk včetně dodávek přístrojů na noční vidění a komunikačních zařízení….?

Kde se vlastně sebrala skvělá armáda ISIS – Islámský stát?

Převčerejší nepřátelé, včerejší přátelé, dnešní nepřátelé a naopak.  Mubarakové, Assadové a další dostávali zbraně, pak dostávala zbraně opozice (Nejčitelnější příklad je v Sýrii, kdy najednou získala prohrávající opozice z USA zbraně, mnoho z nich přešlo k ještě militantnější opozici ISIS, ve které je ještě militantnější opozice, jejíž členové se sami označují za Alžírské vojáky chalífátu a další.

 

Málokdo už se vyzná, co se tam děje.

 Prostě do tohoto regionu proudilo obrovské množství zbraní z USA, placených ze zisků z ropy a plynu těchto států. . Dnes je jdou spojenci ze západu – opět za peníze z plynu a ropy – s vůdcem v čele Obamou – zachránit!!!

USA jdou arabské státy zachránit americkými zbraněmi před americkými zbraněmi za peníze z plynu a ropy, vytěžené v místech bojů. Šílené, zrůdné a bestiální!!!

 

Ukrajina, Evropa a Rusko je pouze zastírací manévr!

 

Prezident Obama je podvodník a lhář. Je mimo občanské možnosti rozlišit, zda zastupuje skupinu podvodníků, vyděračů a lhářů a je pouze jejím mluvčím, nebo nitky vedou jinam. Prezident Obama je v čele a to je rozhodující!

 

P.S. Perla na závěr: když se jedná o bombardování v Sýrii, najednou se Obama pokoří a telefonuje Putinovi…

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...