Kateřino Šafaříková, lžete! Petra Macha si platím já!

Platy europoslanců jdou ze státní pokladny daného státu. Tudíž je daněmi platím já!

A až teprve nyní tam mám svého zástupce, až teprve nyní tam mám člověka, který za mě mluví. A pouze JÁ VOLIČ mu dávám právo za mě mluvit.

 

 

Od začátku vstupu České republiky do Evropské unie, kdy proti mé vůli máme sídlo v Bruselu, jsem tam neměl ani jednoho zástupce. Tudíž našetřené peníze neměl a nemá žádný Falbr, Telička,  Rouček či další eurofanatičtí extremisté právo rozkrást z hlasů opozice!

 

 

Kateřino Šafaříková,  Brusel žádné peníze nemá, ale pokud by někoho chtěl platit, musel by si od vlád tyto peníze vyžebrat!

 

Je o vás známo, že o Evropské unii sice píšete dlouho a ráda, bohužel lžete víc, než píšete pravdu. I když lži napasované do polopravd vypadají věrohodně.

A prozradím vám ještě něco: tisíce kravin, které vznikají v Radě Vzájemné Hospodářské Pomoci v Bruselu normální člověk nemůže obsáhnout. Proto Petru Machovi já, jako volič dávám plnou moc, aby si z mých daní jednotlivé sekce nechal kontrolovat a za tuto práci své asistenty platil. Možná se vám zdá, že v Bruselu už je komunismus a tito lidé dělají zadarmo. Nevěřte tomu, nedělají, ale i poradce na demontáži je práce, stojí to mnoho času a hodin a k této práci Petru Machovi dávám jako volič naprostý souhlas!

 

P.S. Příště, až budete drze někoho napadat  Kateřino Šafaříková, zeptejte se nejdříve nás voličů, kteří jsme Svobodné do Bruselu volili. A pokud byste chtěla tvrdit, že Brusel a ne já platí asistenty, lžete.  Platí totiž pravidlo číslo jedna: Brusel žádné peníze nemá, ale pokud chce někoho platit, musí si od vlád tyto peníze vyžebrat!

Petr Pokorný

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

Autor má pravdu, že volič platí všechno. Opravdu všechno a nějaký Mach je takový pšouk - v Bruseli smrdí. Doma Svobodní projeli volby. Proč voliči jim nedali hlas ( ODS i TOP jsou na hrnci), asi hoši ze Svobodných dělají něco špatně. Pro pravicového voliče nejsou alternativa !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...