"Upřímné" omluvy Jourové a amerického viceprezidenta Joe Bidena

 

Je přímo fascinující, jak vznikají "upřímné" omluvy zástupců lidu v nejvyšších patrech. A ani není třeba k tomu nic dodávat.

Věra Jourová s pohledem na gender v okamžiku, kdy by mohla ztratit plat 500 000 měsíčně. Jak Jourová v Bruselu genderově prozřela a dospěla v Evropskou euroženu....

Její veletoč snad nemá chybu a nestojí snad už ani za další komentář.Pevně věřím, že její oprava na otázky bude veřejnosti k dispozici.


A co se děje v Obamově týmu, je (zatím) úplnou záhadou

Stále hlasitěji se tvrdilo (upřímně musím přiznat, že patřím ke stejné skupině lidí), že i USA vyzbrojovaly opozici proti Assadovi, aby ho následně mohly svrhnout. Jak si však vysvětlit víkendové vyjádření prezidenta Obamy a omluvu Joea Bidena?

Joe Biden obvinil

Turecko, že dovolilo zahraničním bojovníkům, aby se dostali do Sýrie. Rovněž Spojené arabské emiráty a Saúdskou Arábii posílaly společně s Ankarou zbraně a další pomoc syrským rebelům bez ohledu na to, kde skončí. A tyto zbraně se pak dostaly do rukou radikálů z fronty An-Nusra, teroristů z Al-Káidy a dalších extremistických skupin. I samotný prezident Obama v srpnu poznamenal, že arabské země sousedící se Sýrií podporují různé extremistické skupiny jen proto, že je pro ně nejdůležitější fakt, že bojují proti režimu prezidenta Bašára Asada.

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/americky-viceprezident-se-omlouva-spojencum-usa-za-sve-vyroky-1125404#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Nyní berou zpátečku, ale věřit, že prezident Obama a jeho víceprezident nevědí, co činí, není asi tak úplně pravděpodobné. Zatímco jednorázově vypuštěný balónek prezidenta Obamy mohl být brán jako náhoda, stejné obvinění po měsíci víceprezidentem už náhoda určitě není.Takže omluva, že „Viceprezident je člověk, který má dost charakteru na to, aby přiznal, že udělal chybu,“ jak uvedl mluvčí Bílého domu Josh Earnest. “ A že (Biden) zůstává klíčovým členem prezidentova bezpečnostního týmu Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/americky-viceprezident-se-omlouva-spojencum-usa-za-sve-vyroky-1125404#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink asi se skutečnou situací nemá nic společného.

 Spíše se vtírá stále silnější otázka, co se ukrývá skutečně za Islámským státem!

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/americky-viceprezident-se-omlouva-spojencum-usa-za-sve-vyroky-1125404#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/americky-viceprezident-se-omlouva-spojencum-usa-za-sve-vyroky-1125404#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...