Kmotr Novák, Eliška Wágnerová a lékaři aneb když ruka ruku myje

Příběh níže popsaný není Silvestrovský vtip, ale ukázka, jak ti "slušní" kryjí další "slušné" a my se jenom vztekáme. Nejhorší je, že si z nás dělají ti "nejslušnější" legraci a spousta lidí jim skočí na lep. Ale prý je to právně čisté. Možná podle zákona ano, ale spravedlnosti...?

Eliška Wágnerová, toho času senátorka, je prý odbornicí na právo a Ústavní právo. Osočuje senátora Čunka a další, že jsou jaksi nepoctiví, zlí a odporní, zatímco ona je taková superžena z nejpoctivějších. A protože se mi zdálo absurdní, že Grygárek (a nejenom on, ale další vysocí činitelé i soudci) se prostě "hodí marod", zatímco běžní občané jsou při zneužívání zdravotního systému vykopnuti z práce, velectěná honorace se i přes očividně zlodějskou činnost dělá, co chce. Naposledy úžasná aféra, že údajný kmotr Novák z ODS se vyhnul nástupu do kriminálu. Jenomže není stejný kriminálník poslanec, lékař,  soudce či senátor, když se hodí marod v případě vyšetřování? A jak se vyšetřuje korupce lékařů, kteří za obrovskou finanční provizi vypisují dlouhodobé neschopenky? Ožralému lékaři vypíše druhý lékař neschopenku na chlast a  je vše O.K.! Tiskem to proběhlo mnohokrát. Přímo s jasným popisem dotčeného, tudíž obvinění neanonymní. Přitom je to korupce jak na dlani, ale to je jaksi správné, kdežto dělník nebo zaměstnanec dostane tvrdé tresty!

Chomutovský kmotr Novák záhadně zmizel

31.prosinec 2012 - 18:00
Soud totiž uvedl, že byl 6. prosince hospitalizován v teplické nemocnici. V tomto nemocničním zařízení se ovšem chomutovský kmotr nenachází. Ale lékaři to vězeňské službě nahlásili.


John Bok zuří

Proč, když systém to umožňuje všem? Fígle s lékaři a korupce s rozkrádáním je běžná. Tedy ve vyšších státních orgánech... A co na to nejpovolanější, když evidentně podezřelou věc občan nahlásí?

Vážená senátorko Wágnerová

 Velmi dobře víme, že sliby senátorů a dalších o různých „malých domů“ jsou velice špatné, dokonce zločinné. Tudíž když Vás žádáme o pomoc, je to v gesci zákona a v pravomoci senátora (ky). Obracíme se dokonce na Vás jako na výsostně nejpovolanější – bývalou soudkyní Ústavního soudu nad podezřením z korupce, která je do očí bijící a podobná té, nad kterou jste se sama nedávno rozhořčila, byť jste neměla tehdy relevantní informace. Já Vám jednu informaci překládám se všemi možnými povoleními z mé strany, že se mým jménem můžete obrátit na veškeré činné orgány.

podezření z korupce
podezření z korupce

 V přiložené příloze máte trestní oznámení, které jsem podal na Praze 5. Je snad logické, jasné a čitelné. V podstatě se jedná o podezření ze závažné korupce, kterou se dopouští lékař (v případě prokázaného) za úplatu vypsáním neschopenky. Z neověřitelných zdrojů se taxy pohybují od jednoho tisíce do deseti tisíc za jedno vypsání neschopenky. S  vědomím, že každý občan, který má podezření, je povinnen podat trestní oznámení, jsem tak učinil. Ano, z logiky věci viz příloha se dá lehce vyvodit, že se prostě „hodil JUDr Libor Grygárek marod“, že ho nějaký lékař zneschopnil, ale ani po trestním podání se nikdo nesnažil vypátrat, jak to skutečně bylo. Byl to přílaz Rampuly? Nebo občan na „Grygárky a Rampuly“nemá, protože jsou neprůstřelní? Každopádně šroubovité, ale absurdní vysvětlení mi na závěr napsalo Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 5 viz příloha 2. Kolikrát se mám odvolávat? Je to jak pohádka o kohoutkovi a slepičce? Když se stane trestný čin, máme studovat paragrafy, nebo stačí nahlásit policii?

podle zákona nebo spravedlnosti?
podle zákona nebo spravedlnosti?

 Protože je odpověď možná právně správná, ale lidsky nelogická a prošetření nulové, prosíme, abyste se jako senátorka České republiky pokusila zjistit, proč se podezření z korupce na nejvyšších místech nedaří dokonce ani prošetřit, natož vyšetřit. A pokud dá občan oznámení z podezření korupce, aniž by věděl, jak postupovat, předpokládám, že obvodní státní zastupitelství samo provede úkony k zjištění podezření.

Na závěr: všichni víme, že zdravotní pojištění se sprostě rozkrádá. Slyšíme to dnes a denně dokonce dokonce i od vás, nejpovolanějších. Když podezření na tyto korupce a rozkrádačky ve velkém upozorníme, stojíme před hradbou mlčení a zdůvodňování, proč se lékař a vysocí činitelé soudní moci nesmí prošetřovat.

Předem děkuji za pomoc v možném prošetření podezření ze závažné korupce a zároveň prosím o souhlas s výsledkem Vašeho šetření jako senátorky seznámit širokou veřejnost sdělovacími prostředky.

Vážený pane Pokorný,

 jménem paní senátorky Wagnerové děkuji za Váš dopis. Paní senátorka si jej přečetla, ale pro trestní oznámení i přípis státního zastupitelství neshledala dostatek indicií pro to, aby mohla v této konkrétní věci činit dotazy dále věc osvětlující. Nelze prostě prošetřovat a obviňovat každého, kdo onemocní a nejsou důkazy o tom, že se ve stejné době zúčastňuje např. společenských, sportovních či jiných akcí. Samo onemocnění a uzdravení nesvědčí o ničem.

 S přáním pěkných vánočních svátků a štastného nového roku,

 Linda Kožušníková

asistentka senátorky Wagnerové

Vážená pani Kožušníková

Tím paní senátorka prostě potvrdila paradox Hlava XXII. Podezření se nepotvrdilo, nikdo nic neprošetřoval. A protože nikdo nic neprošetřoval, podezření se nepotvrdilo. To, co je normálnímu člověku do očí bijící, různí Janouškové, náhlá onemocnění v okamžiku podezření a náhlá uzdravení v okamžiku oddálení problému... Jestliže paní senátorce není divná přihrávka mezi justicí a lékařem, náhlá onemocnění a náhlé vstávání z mrtvých, zatímco obyčejným lidem chodí kontroly a zabavují se majetky exekucí, je paní Wágnerová politička na správném místě. Třeba se vážně zhroutil Grygárek, když nemohl do práce za přítelem. Ale v tom případě by měla znát veřejnost duševní stav člověka, na němž závisí i leckterý život! Veřejnost by měla znát, zda si zlámal vaz a pak ho Bůh vzkřísil, nebo byl na psychiatrii a dostal druhý mozek...My platíme politiky a justici, nikoliv opačně!

 Ne, vážně, je to strašné, když policisté nasazují životy, když většina podnikatelů tvrdě pracuje i o sobotách a nedělích s rizikem bankrotu a nad nimi ve vzduchoprázdnu je zavěšeno jejich blahorodí... A z úžasem paní Wágnerová hledí, jak je „blbá nálada“ a jak vlastně ta spodní lůza nechce platit trojnásobek průměrného platu justiční elitě „Šottů“....

 Jenom se sám sebe ptám: jak se získá dostatek indicií, když se indície nezískají, protože se získat nesmí a podezření, evidentně bijící do oči, se hází do koše? A pak ti samí se s pláčem ptají, jak je možné, že nenastoupí do vězení a apelují na svědomí zločinců...

Fakt, ale fakt paní senátorce palce nahoru. Není co dodat. Příjemné svátky, svědomí zahodit. Je to zbytečný stres.

Petr Pokorný

 P.S Za celý svůj život jsem podal čtyři trestní oznámení.  Tři vyhrál, tudíž jsem pravdu měl. Tady jsem hlupák, protože se jedná o justiční elitu a červ do ní vrtat nesmí. Řekněte paní Wágnerové, že nejsem idiot, abych šikanoval vysoce postavené z tuposti. Nejsem bolševik. A nevěřím, že i ona nechápe, že to byla od Grygárka špína. Prostě se hodil marod. A vykrádal zdravotní, pokud si to náhodou nezaplatil sám, čemuž nevěřím. Ale to se právě mělo prošetřit a potom bych se i rád omluvil. Opačně měl být potrestán! A to by byla spravedlnost. Tečka!!

A tak se ptám: jak si dovolujete všichni vrtat do kmotrů a podezřívat je z nezákonnosti, když je to nezákonné? Nebo z nás dělají totální blbce? S důvěrou se obraťte na bývalou soudkyni senátorku Wágnerovou, ta vám to vysvětlí....



Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 4 roky

Amnestie je z mnoha úhlů. Jeden: jasně se dá souhlasit s Horáčkem. Druhý, jak udělat amnestii, aby Franta jo, a Pepa ne. Za třetí nás každý odsouzený stojí strašně moc. A společnost nic nezíská. Proto já amnestii vítám, ale urychleně, velice urychleně musí být policejní náramky a hlídat odsouzené tak, aby se ani "neuprdli" bez kontroly. A těmto delikventům dávat tresty dvojnásobné, neboli Velkého bratra v těchto výjimečných případech (u kriminálníků) využívat na 100%. To bude pro ně horší, než sedět v base. Svoboda je pro "lidi" Velký bratr pro kreatůry lidstva. Nikdy obráceně!

Honza
před 4 roky

A co tak napařit těm megazlodějům s amnestií podmínku úhrady veškerých nákladů důkazního řízení? Proč to vše má platit stát a zbytečně zvyšovat deficit rozpočtu kvůli vysmátým koťátkům a mazánkům apod.....?????

apolo
před 3 roky

p.Honza má naprostou pravdu.

Honza
před 4 roky

A dorazíl to Pružinskij svou amnestií korupčníkům!
Jasný příklad těch, co Čechům vládnou.

apolo
před 3 roky

Jen že pružinský to udělal k vůli své manželce.Ta před 8 lety seděla v dozorčí radě banky,kterou vytunelovali.Jelikož je to neustále v šetření,musel zasáhnout Klaus amnestií.Přeci si nemohl dovolit,aby šla jeho žena do basy.To by byl jeho i její konec.Proto byla tahle amnestie se kterou se svezlo tolik zlodějů a podvodníků.Nebýt jeho manželky,tak žádná amnestie nebyla.

Fanouš
před 4 roky

Hele, každýho ne, ale kde je to neprůzračně čistý, tak jo!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...